EUROLEAGUE

Ο Stoiximan βράβευσε τον Διαμαντίδη

Ο Stoiximan βράβευσε τον Διαμαντίδη

Ο μεγάλος χορηγός του Παναθηναϊκού, Stoiximan.gr, βράβευσε τον Δημήτρη Διαμαντίδη δια χειρός του Διευθυντή Επικοινωνίας και Marketing, Πάνου Κωνσταντόπουλου, πριν το τζάμπολ του αγώνα με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν στο ΟΑΚΑ (video).

Κάθε παιχνίδι του Παναθηναϊκού έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα για τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Ιστορικό θα μπορούσε να πει κανείς, από τη στιγμή που ο αρχηγός του "τριφυλλιού" διανύει τα τελευταία χιλιόμετρα της επαγγελματικής του καριέρας.

Γι αυτό η αναγνώριση και η βράβευσή του για όσα έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια, κυρίως με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, αποτελεί την ελάχιστη τιμή για εκείνον. Ο μεγάλος χορηγός της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Stoiximan.gr, έσπευσε να βραβεύσει τον "Μήτσο" πριν το τζάμπολ του αγώνα, δια χειρός του Πάνου Κωνσταντόπουλου, για την προσφορά του στο άθλημα.

Ο Stoiximan ευχαρίστησε έναν από τους κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών, για την προσφορά του στο μπάσκετ, τις αμέτρητες συγκινήσεις που χάρισε (και συνεχίζει να χαρίζει) κατά τη διάρκεια της μεγάλης καριέρας του αλλά και το ήθος του. Ο συνδυασμός των παραπάνω τον έχει μετατρέψει σε πρότυπο για τις νεότερες γενιές και έναν παίκτη ορόσημο για το ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ο Stoiximan βράβευσε τον Διαμαντίδη

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας και Marketing του Stoiximan, παρέδωσε το σχετικό βραβείο και μια ανθοδέσμη στον αρχηγό των "πρασίνων" πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, κάτω από την αποθέωση των περίπου 16.000 φίλων της ομάδας του Σάσα Τζόρτζεβιτς που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ.

Δείτε τι έγινε στο ΟΑΚΑ

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ