EUROLEAGUE

Ο Ρίβερς τα χάνε, ο κόσμος τον αποθέωνε

Ο Ρίβερς τα χάνε, ο κόσμος τον αποθέωνε

Ο Κέι Σι Ρίβερς έχανε το ένα μετά το άλλο απέναντι στην Αναντολού Εφές, με τον κόσμο του Παναθηναϊκού Superfoods να τον αποθεώνει μετά από άστοχη προσπάθεια στην τελευταία περίοδο.

Ο Κέι Σι Ρίβερς είναι σε κακό φεγγάρι το τελευταίο δεκαήμερο, έχοντας κάνει δύο σερί κακές εμφανίσεις απέναντι σε Βαλένθια και Αναντολού Εφές . Μετά το παιχνίδι απέναντι στην ισπανική ομάδα, όπου είχε 1/7 τρίποντα και το χαμένο λέι απ - ισοφάριση στα 20'' για το τέλος, ήρθε η μονομαχία με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν, εκεί όπου είχε 0/1 δίποντο και 0/4 τρίποντα σε 13'27'' συμμετοχής.

Ο Τσάβι Πασκουάλ τον πέρασε μάλιστ στο παρκέ στο τελευταίο τετράλεπτο του αγώνα, για να τον βοηθήσει να "σπάσει το ρόδι", αλλά αυτός δεν τα κατάφερε. Κι όταν έχασε το τέταρτο (από τα πέντε) σουτ που πήρε, ο κόσμος του "τριφυλλιού" τον αποθέωσε.

Με 2'52'' για το τέλος, κι ενώ προέκυψε διακοπή για τάιμ άουτ, οι 12.500 φίλοι των "πρασίνων" που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ προσέφεραν την απόλυτη αποθέωση στον αριστερόχειρα γκαρντ/φόργουορντ, χειροκροτώντας τον και φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ