EUROLEAGUE

Ο Παππάς των ρεκόρ

Ο Παππάς των ρεκόρ

Ο Νίκος Παππάς πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΤΣΣΚΑ με 86-85 και "κατέρριψε" πέντε ατομικά ρεκόρ στην Euroleague. Διαβάστε τι είχε να πει.

Στο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ ο Παναθηναϊκός χρειαζόταν έναν παίκτη να τον "τραβήξει" στο σκοράρισμα. Εκείνος που σήκωσε το χέρι και ανέλαβε τη συγκεκριμένη δουλειά ήταν ο Νίκος Παππάς, με τον Έλληνα γκαρντ να κάνει εντυπωσιακά πράγματα.

Για την ακρίβεια ο 25χρονος άσος των "πράσινων" έκανε πέντε ατομικά ρεκόρ στην Euroleague και οδήγησε τον Παναθηναϊκό στη νίκη, σε ματς που έκανε δικό του το ρεκόρ για περισσότερα τρίποντα σε ένα ματς της διοργάνωσης.

Ο διεθνής γκαρντ είχε 25 πόντους, με 2/5 διπ., 5/7 τριπ., 6/8 βολές), 2 ριμπ., 4 ασίστ, 4 κλεψίματα, 2 λάθη σε 30.33'' συμμετοχής, και στα παραπάνω νούμερα υπάρχουν ουκ ολίγα ρεκόρ. Για την ακρίβεια πέντε, που... γίνονται έξι αν σκεφτείτε ότι ανανέωσε και το ρεκόρ καριέρας σε βαθμούς στον πίνακα αξιολόγησης, φτάνοντας τους 31.

Σίγουρα, ο Ιβάνοβιτς θέλει μία ακόμα τέτοια εμφάνιση από τον Παππά την Τετάρτη (22/4) για να φέρει τη σειρά στο 2-2 και να την οδηγήσει σε πέμπτο ματς.

Αναλυτικά τα ρεκόρ του

Προηγούμενο Νέο
Πόντοι 24 (Ερυθρός Αστέρα - Παναθηναϊκός 86-90) 25
Ασίστ 3 (σε τρία ματς) 4
Κλεψίματα 2 (σε τρία ματς) 4
Λεπτά 25.07 (Ερυθρός Αστέρας - Παναθηναϊκός 69-68) 30.33
Index 30 (Παναθηναϊκός - Ρεάλ Μαδρίτης 85-69) 31

"Με ομάδες σαν την ΤΣΣΚΑ, χρειάζεσαι και τύχη"

Λίγα λεπτά αργότερα, εξήγησε ότι "παίξαμε πάνω από όλα για την αξιοπρέπειά μας. Χάσαμε εύκολα τα πρώτα δύο και όλους μας πείραξε. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας, μπήκαμε για τη νίκη και την πήραμε. Οι 85 πόντοι που δεχτήκαμε ήταν πολλοί. Ήμασταν πιο τυχεροί και ευστοχήσαμε. Με αυτές τις ομάδες χρειάζεται τύχη. Η ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα ευστόχησε σε όλα συγκριτικά με σήμερα".

Είδε να γίνεται η ανατροπή; " Με αυτές τις ομάδες ποτέ δεν επαναπαύεσαι. Ανά πάσα στιγμή μπορούν να γυρίσουν το παιχνίδι. Δεν πρέπει να χαλαρώνουμε γιατί θα μπορούσαμε να πάρουμε πιο εύκολα τη νίκη. Αυτή η νίκη μας δίνει ψυχολογία, αλλά όπως είπα και πριν η ΤΣΣΚΑ έχει απίστευτο ταλέντο και αν δεν είσαι στο 100% μπορείς να διασυρθείς και κακά τα ψέματα στη Μόσχα το πάθαμε".

Σε ό,τι αφορά την κούραση από την υπερπροσπάθεια, εξήγησε πως " παίξαμε και οι δύο ομάδες σε αυτό το διάστημα. Είμαστε και οι δύο σε επίπεδο υψηλό. Δεν χωράει τέτοια δικαιολογία. Παίζεις Euroleague. Μπαίνεις να τα δώσεις όλα. Ο κόσμος είναι η δύναμή μας. Χωρίς τον κόσμο δεν μπορούμε να πάρουμε τη νίκη και περιμένουμε τη βοήθειά του".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ