EUROLEAGUE

Ο Παππάς πήρε τηλέφωνο τον Χρηστίδη

Ο Παππάς πήρε τηλέφωνο τον Χρηστίδη

Λίγη ώρα μετά το επεισόδιο με τον Θανάση Σκουρτόπουλο και το post εναντίον των δημοσιογράφων, ο Νίκος Παππάς απολογήθηκε στον νεαρό σέντερ του Άρη, Βασίλη Χρηστίδη.

Η φραστική επίθεση του Νίκου Παππά στον ομοσπονδιακό προπονητή και τεχνικό του Γυμναστικού Λάρισας, Θανάση Σκουρτόπουλου, έκανε τον γύρο του διαδικτύου το βράδυ της Κυριακής (22/10). Ο άσος του Παναθηναϊκού μίλησε σε πολύ έντονο ύφος στον άνθρωπο με τον οποίο συνεργάστηκε στη διάρκεια του Eurobasket 2017 και στη συνέχεια ενοχλήθηκε από την καταγραφή των γεγονότων από τους δημοσιογράφους , εναντίον των οποίων καταφέρθηκε με post που έκανε στο προφίλ του στο Instagram.

H ΕΣΗΕΑ και ο ΠΣΑΤ εξέδωσαν σχετική ανακοίνωση , καυτηριάζοντας την συμπεριφορά του Νίκου Παππά που προκάλεσε για ακόμα μία φορά με τις πράξεις του, αφού προηγουμένως ο διεθνής γκαρντ είχε κάνει ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Συγκεκριμένα, τηλεφώνησε αργά το βράδυ της Κυριακής στον Βασίλη Χρηστίδη, ώστε να απολογηθεί για το γεγονός ότι χρησιμοποίησε αδίκως το όνομά του στη διαμάχη του με τον Θανάση Σκουρτόπουλο. Κατάλαβε το λάθος του και ζήτησε συγγνώμη από τον νεαρό αθλητή του Άρη, στον οποίο ευχήθηκε καλή συνέχεια στη σεζόν.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ