EUROLEAGUE

Ο Παναθηναϊκός θυμήθηκε το 3ο ευρωπαϊκό του

Ο Παναθηναϊκός θυμήθηκε το 3ο ευρωπαϊκό του

Πέρασαν 15 χρόνια από το βράδυ που ο Παναθηναϊκός νίκησε τη Μπολόνια 89-83 και ανέβηκε στην κορυφή της Ευρώπης για 3η φορά στην ιστορία του. Δείτε την ανάρτηση της "πράσινης" ΚΑΕ.

Ήταν το τρίτο ευρωπαϊκό τρόπαιο του Παναθηναϊκού και ίσως το πιο απροσδόκητο. Μέσα στο "σπίτι" του αντιπάλου, της -πανίσχυρης εκείνη την εποχή- Κίντερ Μπολόνια. Κι όμως πέρασαν 15 χρόνια από την 5η Μαΐου 2002 και το βράδυ που ο Παναθηναϊκός επικρατούσε της Κίντερ με 89-83 και κατακτούσε το τρίτο από τα έξι τρόπαια της ιστορίας του στην EuroLeague.

Ο Παναθηναϊκός δεν θα μπορούσε φυσικά να ξεχάσει τη συμπλήρωση 15 ετών από εκείνη τη μέρα και φρόντισε να θυμίσει στους οπαδούς του μέσω του Twitter ότι " σαν σήμερα το 2002, ο Παναθηναϊκόςας σήκωνε το 3ο ευρωπαϊκό τρόπαιο στην ιστορία του επικρατώντας της Κίντερ (89-83) στη Μπολόνια!".

Για την Ιστορία αυτοί ήταν οι πόντοι του Παναθηναϊκού του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον τελικό με την Κίντερ Μπολόνια: Αλβέρτης 11, Καλαϊτζής, Ρότζερς 7, Μουλαομέροβιτς 6, Μποντιρόγκα 21 (7ρ.), Μίντλετον 10, Κουτλουάι 22, Παπαδόπουλος 12, Σάντσες.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ