EUROLEAGUE

Ο Παναθηναϊκός σκέφτεται να θέσει θέμα Μπερτομέου

Ο Παναθηναϊκός σκέφτεται να θέσει θέμα Μπερτομέου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η σύσκεψη των μετόχων της EuroLeague την Πέμπτη (12/4) κρίνεται ως ιδιαίτερα σημαντική, με τις τελευταίες πληροφορίες να κάνουν λόγο για σκέψεις στον Παναθηναϊκό Superfoods να τεθεί θέμα για την παρουσία του Τζόρντι Μπερτομέου στη θέση του CEO της διοργάνωσης.

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα όχι μόνο για την έναρξη των playoffs της EuroLeague, αλλά αντίστοιχα για τη σύσκεψη των μετόχων της διοργάνωσης στη Βαρκελώνη. Όπως είναι γνωστό, την Πέμπτη 12 Απριλίου θα υπάρξει συνάντηση κορυφής μεταξύ των έντεκα ομάδων που έχουν εγγυημένο συμβόλαιο στη διοργάνωση με τον Τζόρντι Μπερτομέου.

Εκεί όπου θα δώσει το "παρών" ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, συνοδευόμενος από τον Μάνο Παπαδόπουλο.

Πέραν των στοιχείων που έχουν συλλέξει στο "πράσινο στρατόπεδο" αναφορικά με τα κακώς κείμενα της διοργάνωσης (διαιτησία, τηλεοπτικά, χορηγίες), δεν αποκλείεται να τεθεί θέμα για τον Τζόρντι Μπερτομέου. Στον Παναθηναϊκό Superfoods υπάρχουν σκέψεις να προσθέσουν στην ατζέντα της σύσκεψης την παρουσία του Τζόρντι Μπερτομέου στη θέση του Εκτελεστικού Διευθυντή της διοργάνωσης, με ταυτόχρονη προοπτική την ανάδειξη του CEO μέσα από εκλογική διαδικασία. Διότι μέχρι τώρα, τη θέση την παίρνει από διαδικασίες των υπαλλήκων της EuroLeague.

Όπως και να έχει, η σύσκεψη των μετόχων της EuroLeague αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον, αφού δεν αποκλείεται να προκύψουν σημαντικές ειδήσεις.

Θυμίζουμε ότι εγγυημένο συμβόλαιο στην EuroLeague έχουν -και άρα θα βρίσκονται στη σύσκεψη των μετόχων- ο Παναθηναϊκός Superfoods, ο Ολυμπιακός, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η Φενέρμπαχτσε, η Αναντολού Εφές, η Μακάμπι Τελ Αβίβ, η Αρμάνι Μιλάνο, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα, η Μπασκόνια και η Ζάλγκιρις.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ