EUROLEAGUE

Στηρίζει την Euroleague ο Παναθηναϊκός

Στηρίζει την Euroleague ο Παναθηναϊκός
Γιαννακόπουλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός τοποθετήθηκε επίσημα με ανακοίνωση του, στην οποία προτρέπει τη FIBA να συνεργαστεί με την Euroleague ώστε να βάλει τέλος στο πολεμικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί, όπως αναφέρει.

Με επίσημη ανακοίνωση του, ο Παναθηναϊκός στηρίζει έμπρακτα την Euroleague, προτρέποντας την FIBA να συνεργαστεί μαζί της, ώστε να δοθεί τέλος στο πολεμικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί, όπως αναφέρουν οι "πράσινοι" στην ανακοίνωση τους. Θυμίζουμε πως οι "πράσινοι" συμπεριλαμβάνονται στο γκρουπ των έντεκα (11) ομάδων που υπέγραψαν δεκαετές συμβόλαιο τύπου "Α" με την Euroleague πριν από μερικούς μήνες, δηλώνοντας έτσι την ξεκάθαρη θέση τους να ταχθούν υπέρ των αλλαγών που έχει αποφασίσει ο Τζόρντι Μπερτομέου.

Το "τριφύλλι" επισημαίνει έτσι πως δεν πρόκειται να αλλάξει στάση σε ό,τι αφορά τις προτεραιότητες που έχει θέσει για την ευρωπαϊκή του πορεία, τασσόμενο στο πλευρό της Euroleague και του Τζόρντι Μπερτομέου.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

"ΗΚΑΕ Παναθηναϊκόςλειτουργεί πάντοτε με γνώμονα το καλό του μπάσκετ και στέκεται αρωγός σε κάθε προσπάθεια ανάπτυξης και σταθερότητας του. Σε αυτό το πλαίσιο εκφράζουμε την αμέριστη στήριξη μας στην Euroleagueκαι προτρέπουμε τηFIBAνα συνεργαστεί βάζοντας ένα τέλος στο πολεμικό κλίμα που έχει δημιουργήσει.

Οι στιγμές για το άθλημα είναι κρίσιμες και οφείλουμε άπαντες να προασπίσουμε τη σταθερότητα και την εύρυθμη λειτουργία του. Η σύγκρουση και ο "πόλεμος" δεν μπορούν να οδηγήσουν σε καμία λύση και θέτουν σε κίνδυνο το μέλλον του αθλήματος σε όλα τα επίπεδα.

Έχουν ληφθεί οι αποφάσεις μέσα από συγκεκριμένες διαδικασίες και μετά από ενδελεχή εξέταση όλων των προτάσεων. Αυτές οι αποφάσεις είναι αδιαπραγμάτευτες".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ