EUROLEAGUE

Ο Ντένμον βάζει δύσκολα στον Πασκουάλ

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ - ΠΑΟ / ANADOLU EFES - PANATHINAIKOS / ΠΑΣΚΟΥΑΛ(Α) ΝΤΕΝΜΟΝ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ - ΠΑΟ / ANADOLU EFES - PANATHINAIKOS / ΠΑΣΚΟΥΑΛ(Α) ΝΤΕΝΜΟΝ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η εξαιρετική εμφάνιση του Μάρκους Ντένμον στο παιχνίδι με τον Προμηθέα Πάτρας κάνει ακόμη πιο δύσκολο το έργο του Τσάβι Πασκουάλ για τον καταρτισμό της δωδεκάδας κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης (8/3, 22:00).

Ο Παναθηναϊκός Superfoods ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας (5/3) τη δουλειά για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης (8/3, 22:00) στο WiZink Center. Την επομένη της άνετης επικράτησης επί του Προμηθέα Πάτρας, ο Τσάβι Πασκουάλ δούλεψε στο ΟΑΚΑ μαζί με όλους τους παίκτες του (σ.σ.: το ιατρικό δελτίο παρέμεινε κενό για μια ακόμη μέρα), έχοντας έτσι τη δυνατότητα να... ελιχθεί για τον καταρτισμό της δωδεκάδας.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως η δουλειά του είναι εύκολη, αφού ο Μάρκους Ντένμον και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έδειξαν -με εμφατικό τρόπο- πως είναι "εδώ". Πράγμα που σημαίνει πως ενδεχομένως να αλλάξει η λογική του 45χρονου τεχνικού για την εικόνα της δωδεκάδας και το rotation στο παιχνίδι με τη "Βασίλισσα" σε σχέση με όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

" Κανείς δεν είπε ότι είναι εύκολη η κατάσταση. Είναι μέρος της δουλειά μας αυτό. Μου άρεσε η αντίδραση των παικτών μου. Είμαι ικανοποιημένος από την αντίδραση των παικτών μου. Τη μία μέρα δεν παίζουν και την επόμενη αντιδρούν με αυτόν τον τρόπο. Αυτό είναι που χρειαζόμαστε. Οι πιο έτοιμοι είναι αυτοί που θα παίζουν", ήταν οι ατάκες που είπε ο Τσάβι Πασκουάλ στην κάμερα της ΕΡΤ λίγα λεπτά μετά τη νίκη επί του Προμηθέα Πάτρας. Λόγια που αποτυπώνουν πλήρως τη δυσκολία της... αποστολής του και τον τρόπο με τον οποίο θα πορευτεί τόσο στον αγώνα με την ομάδα του Πάμπλο Λάσο, όσο και σε αυτούς που θα ακολουθήσουν.

Ειδικά στην περίπτωση του Μάρκους Ντένμον, η ιστορία είναι αρκετά περίπλοκη. Ο 28χρονος γκαρντ μπορεί να εκτιμήθηκε ως... περιττός στην περιφέρεια μετά την άφιξη του Μάικ Τζέιμς, αλλά η εικόνα του εδώ και δύο βδομάδες μόνο αυτό δεν υποδηλώνει. Η εικόνα του στις προπονήσεις είναι εξαιρετική, η συγκέντρωσή του χαρακτηρίζεται ως εφάμιλλη των απαιτήσεων του Παναθηναϊκού Superfoods, ενώ κι η ευστοχία του στους αγώνες με τον Προμηθέα Πάτρας ( 7/8 τρίποντα ) και τη Χίμκι (3/4 τρίποντα) υποχρεώνει τον Τσάβι Πασκουάλ να σκεφτεί δεύτερη και τρίτη φορά το ενδεχόμενο να τον αφήσει ξανά εκτός δωδεκάδας.

Έτσι, ουδείς μπορεί να προβλέψει τη δεδομένη χρονική στιγμή ποια θα είναι η εικόνα της περιφερειακής γραμμής του "τριφυλλιού" στη μονομαχία με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Από εκεί και πέρα, όσον αφορά στη front line, τα δεδομένα είναι πολύ πιο απλά με τους Κένι Γκάμπριελ και Έιντριαν Πέιν να έχουν εξασφαλισμένη τη δική τους θέση στη δωδεκάδα -έναντι των Ντίνου Μήτογλου και Ζακ Όγκαστ.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ