EUROLEAGUE

Ο Καλάθης θέλει να δει το ΟΑΚΑ γεμάτο... με πράσινες φανέλες

Ο Καλάθης θέλει να δει το ΟΑΚΑ γεμάτο... με πράσινες φανέλες

Ο Νικ Καλάθης κάλεσε τους φίλους του Παναθηναϊκού Superfoods να γεμίσουν το ΟΑΚΑ για το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα (20/3, 21:15) και να... τιμήσουν την "Jersey Night" που θέσπισε φέτος το "τριφύλλι".

Το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα είναι αυτό στο οποίο ο Παναθηναϊκός Superfoods θα εγκαινιάσει την "Jersey Night". Μία ακόμη ιδιαίτερη πρωτοβουλία από την πλευρά του "τριφυλλιού", το οποίο καλεί όλους όσοι βρεθούν στο ΟΑΚΑ να το κάνουν, φορώντας τη δική τους μπασκετική εμφάνιση.

Σε έναν αγώνα που είναι κομβικής σημασίας για τη μάχη της οκτάδας, οι άνθρωποι των "πρασίνων" περιμένουν την ανταπόκριση του κόσμου της ομάδας, ο οποίος -εκτός των άλλων- θα έχει τη δυνατότητα να προμηθευτεί την κοντομάνικη εμφάνιση με 30% έκπτωση από το PAOSHOP.

Ο Νικ Καλάθης έστειλε το δικό του μήνυμα στους φίλους του Παναθηναϊκού Superfoods, τονίζοντας πως θέλει να δει το ΟΑΚΑ να γίνεται... πράσινο.

Η ανακοίνωση που είχε εκδώσει το "τριφύλλι" για το γεγονός αναφέρει:

" Η αναμέτρηση της προσεχούς Τρίτης (20/3, 21.15) μεταξύ του Παναθηναϊκού Superfoods και του Ερυθρού Αστέρα, πέραν από μεγάλης σημασίας για τους "πράσινους" θα έχει μια άλλη ιδιαιτερότητα για τους φιλάθλους μας. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods θεσπίζει από φέτος τη "Jersey Night" και καλεί τους φίλους της να έρθουν στο ΟΑΚΑ φορώντας μπασκετικές φανέλες της ομάδας μας. Είτε τη φετινή, είτε προηγούμενων ετών, είτε με το όνομα ενός αγαπημένου τους παίκτη στην πλάτη, είτε και χωρίς όνομα.

Στο πλαίσιο αυτό το PAOSHOP, ειδικά την ημέρα του συγκεκριμένου αγώνα θα διαθέτει την κοντομάνικη φετινή εμφάνιση με 30% έκπτωση, ενώ έχει ήδη τεθεί προς πώληση, σε προνομιακή τιμή, η φανέλα του 1996, με την οποία ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το πρώτο του ευρωπαϊκό!

Την Τρίτη (20/3), λοιπόν, φορέστε τις εμφανίσεις σας και ελάτε στο ΟΑΚΑ".

Το μήνυμα του Νικ Καλάθη:

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ