EUROLEAGUE

Ο Γκιστ ψήφισε τον MVP της φετινής EuroLeague

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΥΝΙΚΑΧΑ ΜΑΛΑΓΑ - ΠΑΟ / EUROLEAGUE / UNICAJA MALAGA - PANATHINAIKOS (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΥΝΙΚΑΧΑ ΜΑΛΑΓΑ - ΠΑΟ / EUROLEAGUE / UNICAJA MALAGA - PANATHINAIKOS (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τζέιμς Γκιστ συμμετείχε στην συζήτηση για τον Πολυτιμότερο Παίκτη της κανονικής περιόδου της EuroLeague 2017/18 και πήρε το μέρος του...

Η κανονική περίοδος της EuroLeague ολοκληρώθηκε και οι συζητήσεις για τους κορυφαίους της σεζόν δίνουν και παίρνουν. Τα βραβεία των μελών του Sport24.gr τα διαβάσατε την Κυριακή , σήμερα ήρθε η σειρά του Τζέιμς Γκιστ να δώσει την ψήφο του στον παίκτη που θεωρεί πολυτιμότερο στις 30 αγωνιστικές της regular season.

Με ένα " Nick Calathes" σε post της EuroLeague στο Instagram, o Αμερικανός υποστήριξε τον συμπαίκτη του έκλεισε την κανονική περίοδο με 14.2 πόντους, 3.9 ριμπάουντ, 8.1 ασίστ, 1.8 κλεψίματα και 2.3 λάθη ανά 28:55 σε 27 αγώνες. Μένει να δούμε ποιος θα πάρει το βραβείο, αν θα είναι ο άσος του Παναθηναϊκού ο μεγάλος νικητής ή αν ένας εκ των Λούκα Ντόντσιτς - Νάντο Ντε Κολό βρεθούν μπροστά του και πατήσει ένας από αυτούς στην κορυφή.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ