EUROLEAGUE

Ο φίλος Σάρας και o νέος αέρας

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Με κόσμο στο πλευρό του, τον διαφορετικό αέρα που δίνει στην ομάδα ο Τζέιμς Γκιστ και κόντρα σε έναν παλιό φίλο, ο Παναθηναϊκός είναι στο Κάουνας για τη μάχη με τη Ζαλγκίρις.

Η 25ηαγωνιστική τηςEuroLeagueφέρνει τους «πράσινους» απέναντι σε μία πολύ δύσκολη αποστολή με αντίπαλο τη Ζαλγκίρις. Μετά την ήττα κόντρα στην Νταρουσάφακα, η ομάδα του "τριφυλλιού" αναζητά την επιστροφή στις νίκες, ώστε να μην χάσει πολύτιμο έδαφος για τη συνέχεια. Μην ξεχνάμε πως ο Τσάβι Πασκουάλ και οι παίκτες του θέλουν να "σφραγίσουν" την πρόκριση στην επόμενη φάση και να μείνουν ψηλά στην κατάταξη, με σκοπό στη συνέχεια ν’ ασχοληθούν με ταplayoffsπου σίγουρα θα χρειαστεί να κάνουν την υπέρβαση.

Αποστολή στο Κάουνας: Γιώργος Οικονόμου

Αυτή την σημαντική μάχη λοιπόν, ο Παναθηναϊκός θα τη δώσει απέναντι στον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ο οποίος έχει καταφέρει να βάλει τη "σφραγίδα" του στη Ζαλγκίρις, μία ομάδα που παίζει καλά και είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική, παρά το γεγονός πως έχει μικρό μπάτζετ. Δείχνει πως στα πρώτα του βήματα ως πρώτος προπονητής πηγαίνει εξαιρετικά και η ιδέες που βάζει στο μπάσκετ το οποίο παίζει η ομάδα του είναι ξεκάθαρες. Φυσικά και ο Λιθουανός τεχνικός έχει ζήσει πολλές όμορφες στιγμές με το "τριφύλλι" και δεν είναι κρυφό πως αποτελεί από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα αλλά γι’ ακόμα 40 λεπτά θα είναι αντίπαλος όπου δεν χωρούν συναισθηματισμοί. Η βαθμολογική θέση της Ζαλγκίρις δεν πρέπει να ξεγελάει κανέναν τη δεδομένη στιγμή αν αναλογιστούμε ότι τη φετινή σεζόν μεταξύ άλλων την πάτησε η ΤΣΣΚΑ και πέρσι ο Ολυμπιακός.

Υποδοχή και αλλαγή σελίδας

Ο φίλος Σάρας και o νέος αέρας

Η αποστολή του "τριφυλλιού" έφτασε πριν από λίγη ώρα στη Λιθουανία και συγκεκριμένα στο Κάουνας με πτήση τσάρτερ και θα κληθεί το βράδυ της Πέμπτης (9/3) ν’ ανεβάσει το θερμόμετρο. Ο Πασκουάλ είχε την τιμητική του αφού τον περίμεναν για δηλώσεις ενώ και αρκετός κόσμος θέλησε να φωτογραφηθεί με τους παίκτες του "τριφυλλιού".

Από κει και πέρα σε μία χώρα που ζει και αναπνέει για το μπάσκετ, οι "πράσινοι" καλούνται ν’ αλλάξουν πρόσωπο στις εκτός έδρας αναμετρήσεις, όσο είναι νωρίς και να βάλουν τις βάσεις για τη συνέχεια. Η αλήθεια είναι πως η παρουσία του Τζέιμς Γκιστ έχει δώσει άλλον αέρα στην ομάδα και άπαντες περιμένουν να πατήσει το παρκέ σε επίσημη αναμέτρηση. Η αρχή της επιστροφής του γίνεται στο Κάουνας όπου θα βρίσκεται στο πλευρό των συμπαικτών του και μετράει αντίστροφα για να μπει στη μάχη όντας πλέον απόλυτα υγιής, κάτι το οποίο θα επιστρέψει στον Πασκουάλ ν’ αναπροσαρμόσει κάπως τα πλάνα του.

Με κόσμο στην "αρένα"

Ο φίλος Σάρας και o νέος αέρας

Στη σημαντική αναμέτρηση κόντρα στην Ζαλγκίρις, ο Παναθηναϊκός θα έχει στο πλευρό του, στη "ZalgirioArena" περισσότερους από 100 φίλους του, για να στηρίξουν την προσπάθεια των παικτών του Τσάβι Πασκουάλ για το "διπλό". Μάλιστα, στο Κάουνας έχουν βρεθεί φίλαθλοι από την Αθήνα και από άλλες πόλεις της Ευρώπης. Πλέον τα βλέμματα είναι στραμμένα στη Λιθουανία και σε λίγες ώρες θα γνωρίζουμε την αντίδραση της ομάδας του "τριφυλλιού" μετά το στραβοπάτημα στην Κωνσταντινούπολη.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ