EUROLEAGUE

Ο Φελντέιν για το "διπλό" στη Γαλατάσαραϊ

Ο Φελντέιν για το "διπλό" στη Γαλατάσαραϊ

Ο Τζέιμς Φελντέιν μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 για την εκτός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού Superfoods επί της Γαλατάσαραϊ και την προσωπική του απόδοση, αφού είχε 5/6 τρίποντα.

Ο Τζέιμς Φελντέιν ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που ο Παναθηναϊκός Superfoods πήρε τη νίκη στο "Αμπντί Ιπεκτσί" . Με τα 5/6 τρίποντα που είχε απέναντι στη Γαλατάσαραϊ, έκανε τη διαφορά για το "τριφύλλι", το οποίο πανηγύρισε την τρίτη εκτός έδρας νίκη του για φέτος στην EuroLeague.

Λίγα λεπτά μετά το τέλος της αναμέτρησης στην Κωνσταντινούπολη, ο γκαρντ των "πρασίνων" μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 για το παιχνίδι με την τουρκική ομάδα, εξηγώντας πως " ήταν σημαντικός αγώνας, η ατμόσφαιρα ήταν θερμή με τους οπαδούς να στηρίζουν την ομάδα τους, όμως είχαμε ανάγκη αυτή την εκτός έδρας νίκη".

Ενώ αναφορικά με τη δική του απόδοση, είπε: " Απόψε τα σουτ που δοκίμασα ήταν εύστοχα, αλλά όπως συνηθίζω να λέω πάντα θα σουτάρω όποτε έχω την ευκαιρία. Το σημαντικό όμως ήταν η νίκη που πήραμε. Δεν με ενδιαφέρει πόσους πόντους σημείωσα ή πόσα εύστοχα σουτ είχα, το σημαντικό είναι ότι νικήσαμε και πρέπει να συνεχίσουμε γιατί την Δευτέρα ακολουθεί ένας ακόμη αγώνας (σ.σ. με τον Κόροιβο για την 16η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League)".

Τέλος, ανέφερε: " Σε κάθε αγώνα έχουμε στόχο τη νίκη και κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Η EuroLeague είναι διοργάνωση υψηλού επιπέδου και είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να νικήσουμε".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ