EUROLEAGUE

Ο Αντετοκούνμπο έδωσε το σύνθημα για το απόλυτο

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - BAMBERG / ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ / (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - BAMBERG / ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ / (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Νίκη ψυχολογίας ήταν για τον Παναθηναϊκό στη Μάλαγα, σύμφωνα με τον Θανάση Αντετοκούνμπο, με τον διεθνή άσο να ζητά 4Χ4 ως το φινάλε της κανονικής περιόδου της EuroLeague.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της τελευταίας περιόδου αρκούσε για τον Παναθηναϊκό Superfoods προκειμένου να πάρει τη νίκη απέναντι στην Ουνικάχα Μάλαγα (90-79) και να "αγκαλιάσει" την παρουσία του στα playoffs.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ανέφερε μετά το ματς, μιλώντας στην κάμερα της NOVA: "Μπορεί να μην το έδειχνε η εικόνα, αλλά το ξέραμε λόγω της ενέργειας που είχαμε. Δώσαμε όλη την ενέργειά μας και καταφέραμε να το γυρίσουμε το ματς. Πρέπει να παίζουμε καλή άμυνα και είμαστε καλοί στην επίθεση.

Με τον τρόπο που παίξαμε άμυνα, καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Αυτή η νίκη είναι ψυχολογίας καθαρά. Από εκεί και πέρα, πρέπει να αλλάξει το τσιπάκι. Έχουμε τέσσερις τελικούς και πρέπει να μπούμε στο παρκέ για να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ