EUROLEAGUE

Νίκολς: "Ήταν μια μάχη και ας ήμασταν μπροστά σε όλο το ματς"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÓÊÏÍÉÁ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / BASKONIA - PANATHINAIKOS (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÓÊÏÍÉÁ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / BASKONIA - PANATHINAIKOS (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντεμέτρις Νίκολς μίλησε μετά το φινάλε του αγώνα με την Μπασκόνια και τη νίκη του Παναθηναϊκού με 72-63, τονίζοντας πως ήταν μια μάχη από την αρχή του αγώνα και εξέφρασε την χαρά του για την επιτυχία του "τριφυλλιού".

Ο Αμερικανός φόργουορντ του Παναθηναϊκού, Ντεμέτρις Νίκολς, μίλησε μετά το φινάλε του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μπασκόνια στην "Φερνάντο Μπουέσα Αρίνα", που βρήκε την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ νικήτρια με 72-63. Ο ίδιος εξέφρασε την χαρά του και έκανε λόγο για μάχη σε όλο το ματς, ασχέτως αν το "τριφύλλι" ήταν μπροστά σε όλο το 40λεπτο και δεν απειλήθηκε ουσιαστικά ποτέ.

"Απόψε, ήταν ένα καλό παιχνίδι, με ατμόσφαιρα playoffs. Οι δύο ομάδες ήδη έχουν περάσει στα playoffs, αλλά παίζουν για το καλύτερο πλασάρισμα. Ήταν μία μάχη κι ας ήμασταν μπροστά σε ολόκληρο το παιχνίδι. Ήταν καλή ομάδα κι έπρεπε να παλέψουμε. Είμαι χαρούμενος που πήραμε τη νίκη", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκολς μετά το φινάλε του αγώνα.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ