EUROLEAGUE

Νέα κλήση του Γιαννακόπουλου σε απολογία από την Euroleague!

Νέα κλήση του Γιαννακόπουλου σε απολογία από την Euroleague!

Η EuroLeague ξαναχτύπησε! Νέα κλήση σε απολογία στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για μία ατάκα που είπε στους διαιτητές του δεύτερου αγώνα με τη Ρεάλ.

Λίγες ώρες μετά την επιστολή για νέα πειθαρχική διαδικασία λόγω της παρουσίας του στο ΟΑΚΑ παρά την τιμωρία του, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έλαβε κι άλλη κλήση σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή! Αυτή τη φορά για τη φραστική επίθεση που έχει γραφτεί στο φύλλο αγώνα ότι έκανε στους διαιτητές κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου της δεύτερης αναμέτρησης (19/4) με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Παναθηναϊκός εξέφρασε παράπονα για τις αποφάσεις των τριών διαιτητών (Ράντοβιτς, Μπελόσεβιτς, Μπολτάουζερ) και μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα , με αφορμή τα 13 περισσότερα φάουλ που χρεώθηκε, καθώς και τις 11 περισσότερες ελεύθερες βολές που εκτέλεσε η Ρεάλ. Οι 20 βολές των Μαδριλένων στο πρώτο ημίχρονο ήταν άλλωστε και το στοιχείο στο οποίο βάσισε τα παράπονά του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, όταν τους πλησίασε στην ανάπαυλα...

Όπως τονίζεται από το περιβάλλον του ιδιοκτήτη της "πράσινης" ΚΑΕ, " δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να μιλήσει για αυτή τη σάπια διοργάνωση, αλλά το μόνο που είπε στους διαιτητές ήταν "Μα... 20 βολές σε ένα ημίχρονο;".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ