EUROLEAGUE

Νέα επιστολή για χορηγικά και τηλεοπτικά από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συνεχίζει τις διεργασίες προκειμένου να παρουσιάσει τα αδύνατα σημεία της EuroLeague. Μετά τη διαιτησία, εστιάζει σε χορηγικά και τηλεοπτικά, στη νέα επιστολή που ετοιμάζει.

Τέσσερις ημέρες μετά την παραλαβή της επιστολής και του DVD με θέμα τη διαιτησία στην EuroLeague και την "προνομιακή διαχείριση του Ολυμπιακού και της Φενέρμπαχτσε" από τις ομάδες της διοργάνωσης και τα media, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ετοιμάζει νέα... έρευνα. Αυτή τη φορά για τα τηλεοπτικά και τα χορηγικά της διοργάνωσης.

Ο "ισχυρός άνδρας" του Παναθηναϊκού Superfoods συνεχίζει τις διεργασίες για να παρουσιάσει σε όλη την Ευρώπη τα αδύνατα σημεία της EuroLeague, εστιάζοντας πλέον σε οικονομικής φύσης θέματα. Στόχος είναι να επισημανθεί η αδιαφάνεια που, όπως υποστηρίζουν οι "πράσινοι", υπάρχει σε καίρια ζητήματα που αφορούν στη διοργάνωση. Η συγκεκριμένη κίνηση θα αποτελέσει επί της ουσίας, το δεύτερο σημαντικό βήμα από την πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου σε βάρος του Τζόρντι Μπερτομέου.

Από εκεί και πέρα, στο "τριφύλλι" βλέπουν τη σιγή ιχθύος που τηρεί ο Εκτελεστικός Διευθυντής της EuroLeague ως σημάδι πως βρίσκεται σε δύσκολη θέση μετά τη δημοσιοποίηση των φάσεων που περιλαμβάνονται στο DVD και των στατιστικών που συνόδευαν την επιστολή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου προς τις ομάδες της διοργάνωσης και τα media της Ευρώπης.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ