EUROLEAGUE

Μυθικό δεκάλεπτο από τον Νικ Καλάθη στο ΟΑΚΑ!

11/05/2017 Panathinaikos Superfoods Vs AEK for Basket League Play offs season 2016-17, in OAKA Stadium, in Athens - Greece

Photo by: Georgia Panagopoulou / Tourette Photography
11/05/2017 Panathinaikos Superfoods Vs AEK for Basket League Play offs season 2016-17, in OAKA Stadium, in Athens - Greece Photo by: Georgia Panagopoulou / Tourette Photography 11/05/2017 PANATHINAIKOS SUPERFOODS VS AEK FOR BASKET LEAGUE PLAY OFFS SEASON 2016-17, IN OAKA STADIUM, IN ATHENS - GREECE PHOTO BY: GEORGIA PANAGOPOULOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Μία από τις κορυφαίες περιόδους της επαγγελματικής του καριέρας έκανε στο ματς με την Μπάμπεργκ ο Νικ Καλάθης. Δείτε τα τρομερά στατιστικά του.

Είναι μερικές φορές που τα λόγια δεν είναι αρκετά για να περιγράψουν μία κατάσταση. Κι αυτό που έκανε ο Νικ Καλάθης το βράδυ της Πέμπτης (19/10) στο ΟΑΚΑ είναι πραγματικά σπουδαίο. Ο διεθνής πόιντ γκαρντ του Παναθηναϊκού είδε την ομάδα του να δυσκολεύεται πολύ απέναντι στη σκληρή Μπάμπεργκ και βγήκε μπροστά για να κουβαλήσει τους πράσινους στις πλάτες του.

Έπαιξε όλο το πρώτο δεκάλεπτο, για να σκοράρει 14 πόντους με 2/3 δίποντα, 3/3 τρίποντα και 1/2 βολές, ενώ μάζεψε δυο ριμπάουντ, μοίρασε 3 ασίστ, έκανε ένα κλέψιμο και συγκέντρωσε 20 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης. Όσο για το σκορ της περιόδου; 22-15 υπέρ της ομάδας του φυσικά.

Υπενθυμίζουμε πως ο Καλάθης δεν είναι πλέον αρχηγός του Παναθηναϊκού, μετά από απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου που έδωσε τη σκυτάλη στον Ίαν Βουγιούκα.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ