EUROLEAGUE

Μπουρούσης: "Θα ήταν αμαρτία να χάσουμε"

Μπουρούσης: "Θα ήταν αμαρτία να χάσουμε"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Μπουρούσης αποθέωσε τον Σίνγκλετον για την απόδοση του στην αναμέτρηση με την Μακάμπι και τόνισε ότι πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού είναι να πάρει όλα τα ματς στο ΟΑΚΑ.

Ο Σίνγκλετον έδωσε τη νίκη στον Παναθηναϊκό στην αναμέτρηση με την Μακάμπι και μετά το τέλος του ματς ο Γιάννης Μπουρούδης απέδωσε τα εύσημα στον συμπαίκτη του. Ο έμπειρος σέντερ μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για την παρουσία των Σίνγκλετον, Γκιστ σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Ο Μπουρούσης επίσης τόνισε ότι θα ήταν αμαρτία να χάσει ο Παναθηναϊκός ένα ματς που κέρδιζε με 16 πόντους ενώ αναφέρθηκε και στα παιχνίδι με Ρεάλ, Ολυμπιακό.

Χαρακτηριστικά είπε:

"Έκανε εξαιρετικό παιχνίδι ο Σίνγκλετον, συγχαρητήρια. Μας βοήθησε μαζί με τον Γκιστ να πάρουμε το ματς. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στο τέταρτο δεκάλεπτο, κάναμε λάθη. Έβαλαν σουτ. Πήγαμε να το χάσουμε στο τέλος, έχασαν εκείνοι κάποια λέι απ, ήμασταν και τυχεροί. Το πήγαμε στην παράταση και μετά ήταν θέμα μομέντουμ. Δεν ξέρω πόσα τρίποντα έχουμε κάνει, δεν έχω δει. Κάναμε πολλά; Έτσι όπως έπαιζε η άμυνά τους, έπρεπε να κάνουμε pop out. Ίσως ήταν μια σωστή επιλογή. Θα τα αναλύσουμε την επόμενη μέρα αυτά. Κερδίσαμε, συνεχίζουμε".

Ο Γιάννης Μπορούσης συνέχισε τις δηλώσεις του λέγοντας:

"Και σήμερα ήταν δύσκολο. Κάθε ματς είναι δύσκολο. Θα ήταν αμαρτία να χάσουμε το ματς, κερδίζαμε με 16 πόντους. Την άλλη εβδομάδα έχουμε τη Ρεάλ και τον Ολυμπιακό. Θέλουμε να πάρουμε όλα τα ματς μέσα στην έδρα μας. Όλα τα παιδιά βοήθησαν, ο Σίνγκλετον παραπάνω. Μας ξεμπλόκαρε σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ