EUROLEAGUE

Μποχωρίδης: "Δεν μας ενδιαφέρουν οι απουσίες"

Μποχωρίδης: "Δεν μας ενδιαφέρουν οι απουσίες"
INTIME SPORTS

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης μίλησε στο Euroleague Greece για την άμυνα του Παναθηναϊκού, τις απουσίες και αυτό που περίμενε πως και πως τον τελευταίο μήνα.

Όσες φορές κι αν μιλήσει (αυτός ή κάποιος συμπαίκτης του), ο Λευτέρης Μποχωρίδης δεν θα αλλάξει άποψη ως προς το πιο σημαντικό "γρανάζι" του Παναθηναϊκού. Το οποίο προφανώς είναι η άμυνα. Γι αυτό και ο 21χρονος γκαρντ ξεκίνησε τις δηλώσεις του στο Euroleague Greece λέγοντας πως " είμαστε μια ομάδα που εξαρτιέται πολύ από την άμυνα. Γι αυτό μας πιέζει ο προπονητής μας. Βρίσκουμε ενέργεια από εκεί. Μέσω της άμυνας πήραμε τη νίκη απέναντι στη Γαλατάσαραϊ".

Πριν αναφερθεί στη δύναμη που αντλεί το "τριφύλλι" από το ΟΑΚΑ, αφού " εδώ μας βοηθά πολύ ο κόσμος. Δεν πιστεύω όμως πως υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος. Όπως και να έχει, θα πρέπει να βρούμε έναν τρόπο για να το λύσουμε και να κερδίζουμε εκτός έδρας", αν και μιλώντας για τις πολλές απουσίες όλο αυτό το διάστημα ξεκαθάρισε πως " δεν πιστεύω ότι μας επηρεάζει ποιος λείπει και ποιος όχι. Σίγουρα κάθε παίκτης είναι πολύτιμος, αλλά σε κάθε περίπτωση, όσοι είναι μέσα στο γήπεδο παίζουν για να κερδίσουν. Είτε λείπει ένας, είτε λείπουν πέντε".

Η συζήτηση ολοκληρώθηκε με αφορμή τη δική του παρουσία στο παρκέ και την προσπάθεια που κατέβαλε στο πίσω μέρος του παρκέ. Εκεί όπου έμοιαζε αγνώριστος σε σχέση με το πως ήταν πριν από ένα μήνα, όταν άρχισαν οι θλάσεις. Τι είπε ο ίδιος; " Όλο αυτό το διάστημα που έλειπα, έκανα πολλή δουλειά με τον γυμναστή για να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερα. Είναι κάτι που ήθελα πολύ. Να γυρίσω στο παρκέ και να βοηθήσω την ομάδα, μέσα από την άμυνα που θα παίξω", κατέληξε ο Λευτέρης Μποχωρίδης

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ