EUROLEAGUE

Μπιέντοφ: "Ξέρουμε ποιος είναι ο στόχος"

Μπιέντοφ: "Ξέρουμε ποιος είναι ο στόχος"

Ο ασίσταντ κόουτς του Παναθηναϊκού, Γκόραν Μπιέντοφ, έγραψε τις σκέψεις του γύρω από τα δύο πρώτα παιχνίδια των playoffs με τη Λαμποράλ Κούτσα, εστιάζοντας σε αυτά που πρέπει να κάνει το "τριφύλλι" για να γυρίσει από τη Βιτόρια, έχοντας το πάνω χέρι για την πρόκριση στο Final Four.

Μία μέρα πριν το πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών κόντρα στη Λαμποράλ Κούτσα (13/4, 21:45), ο Γκόραν Μπιέντοφ μοιράστηκε τις σκέψεις του για τα "πρέπει" και τα "δεν πρέπει" που συνοδεύουν τους αγώνες με το σύνολο του Βέλιμιρ Περάσοβιτς. Ο ασίσταντ κόουτς του Παναθηναϊκού στάθηκε στα σημεία που μπορούν να δώσουν στο "τριφύλλι" τουλάχιστον μία νίκη στη Βιτόρια.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

" Καλησπέρα σε όλους

Βρισκόμαστε την πιο σημαντική περίοδο της σεζόν, στο Top 8 που είναι το τελευταίο βήμα πριν το Final 4. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε τη Λαμποράλ Κούτσα, μια ομάδα που έχει ως μεγάλο της όπλο την έδρα της. Γνωρίζουν πως αν η σειρά φτάσει ως το τέλος της, αν χρειαστεί πέμπτο παιχνίδι δηλαδή, θα γίνει στο γήπεδό τους. Έχουν κερδίσει όλους τους μεγάλους αντιπάλους τους εδώ, καθώς παίρνουν μεγάλη ενέργεια από τους φιλάθλους τους.

Όπως προανέφερα, διαθέτουν μια πολύ σκληρή έδρα κάτι που φαίνεται από τα αποτελέσματά τους. Εμείς, από την πλευρά μας, θέλουμε να κερδίσουμε τουλάχιστον ένα παιχνίδι στη Βιτόρια προκειμένου να έχουμε την ευκαιρία να υπερασπιστούμε τη δική μας έδρα και να πάρουμε την πρόκριση για το Final 4.

Η Λαμποράλ είναι μια πολύ αθλητική ομάδα, που θέλει να τρέχει και να διατηρεί ένα υψηλό τέμπο στο παιχνίδι. Τους αρέσει να σουτάρουν και να απειλούν με κάθε τρόπο, ενώ παράλληλα διαθέτουν και τον Μπουρούση, ο οποίος διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του.

Πρέπει να τους σταματήσουμε, να μην τους αφήσουμε δηλαδή να τρέξουν, ενώ και οι ψηλοί μας θα πρέπει να παίξουν καλή άμυνα επάνω στο Μπουρούση. Δεν είναι καλός μόνο στο χαμηλό ποστ αλλά σουτάρει και έξω από τα 6,75μ., ενώ πλέον δημιουργεί πολύ καλά για τους συμπαίκτες του.

Είχαμε ένα μακρινό και δύσκολο ταξίδι χθες αλλά ήρθαμε μια μέρα νωρίτερα για να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε κατάλληλα, πράγμα ιδιαίτερα σημαντικό. Όλοι είμαστε εδώ, εκτός των δύο νεαρών μας, του Χαραλαμπόπουλου και του Παπαγιάννη. Οι υπόλοιποι είναι έτοιμοι να παίξουν.

Σκεφτόμαστε μόνο το ματς της Τετάρτης. Δεν μπορούμε να μιλάμε για ολόκληρη τη σειρά. Ξέρουμε ποιος είναι ο στόχος μας και δουλεύουμε πάνω σε συγκεκριμένα πράγματα. Γνωρίζουμε πως η σειρά θα είναι μακριά, αλλά ξέρουμε που έχουμε φτάσει και τι διεκδικούμε.

Τα ξαναλέμε σύντομα

Γκόραν"

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ