EUROLEAGUE

Μπατίστ: "Είμαστε έτοιμοι"

Μπατίστ: "Είμαστε έτοιμοι"
INTIME SPORTS

Έτοιμος είναι ο Παναθηναϊκός για την αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας όπως τόνισε ο Μάικ Μπατίστ. Διαβάστε αναλυτικά τι είπε.

Ο Μάικ Μπατίστ μίλησε στο επίσημο κανάλι του Παναθηναϊκού στο youtube για το τέταρτο παιχνίδι του "τριφυλλιού" με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

" Είμαστε έτοιμοι για το τέταρτο παιχνίδι της σειράς. Το δείξαμε και χθες, αποφύγαμε το σκούπισμα στον αγώνα της Δευτέρας και αυτός ήταν ο πρώτος στόχος, τώρα ο στόχος είναι να ισοφαρίσουμε και να επιστρέψουμε στη Μόσχα για να παλέψουμε μέχρι τέλους. Πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι, πρέπει να προσπαθήσουμε σκληρά ως το τέλος του αγώνα, αλλά είμαστε έτοιμοι", είπε ο Αμερικανός σέντερ.

Για την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ δήλωσε: " Είναι πολύ σημαντικό να παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας, μας δίνει ενέργεια. Μετά το δεύτερο παιχνίδι στη Μόσχα, γυρίζοντας μέσα στο αεροπλάνο ξέραμε πως θα είναι η ατμόσφαιρα εδώ και πως ο κόσμος θα έρθει για να μας βοηθήσει να μπούμε ξανά στη σειρά. Πιστεύω πως θα έχουμε την ίδια και καλύτερη ατμόσφαιρα αύριο".

Τέλος για το ρεκόρ του Δημήτρη Διαμαντίδη στις ασίστ είπε: " Για εμένα είναι ο καλύτερος, έχω επωφεληθεί πάρα πολύ στην καριέρα μου από αυτές τις πάσες, όταν έχεις ένα συμπαίκτη σαν τον Δημήτρη είναι πάντα εξαιρετικό. Θυσιάζει τον εαυτό του για την ομάδα".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ