EUROLEAGUE

Μόνος (εντός έδρας) αήττητος ο Παναθηναϊκός στην EuroLeague!

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ×ÉÌÊÉ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - KHIMKI (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ×ÉÌÊÉ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - KHIMKI (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η δεύτερη "διαβολοβδομάδα" της EuroLeague έφερε την άλωση αρκετών αλώβητων (μέχρι πριν από μερικές ημέρες) εδρών στη διοργάνωση. Μόνο ο Παναθηναϊκός Superfoods έχει το απόλυτο στο γήπεδό του!

Η δεύτερη εβδομάδα με διπλή αγωνιστική στην EuroLeague ήταν η... χαρά του φιλοξενούμενου. Αυτό το τετραήμερο είδαμε εννέα (9) εκτός έδρας νίκες, πράγμα που καταδεικνύει τόσο τον υψηλό ανταγωνισμό που υπάρχει φέτος στη διοργάνωση, αλλά και την αδυναμία των γηπεδούχων να υπερασπιστούν το "σπίτι" τους.

Από την στιγμή, δε, που η Φενέρμπαχτσε άλωσε τη MegaSport Arena , πλέον μόλις μία ομάδα συνεχίζει αήττητη στην έδρα της στην EuroLeague. Κι αυτή είναι ο Παναθηναϊκός! Οι "πράσινοι" είναι από τις ομάδες που είχαν το δυσκολότερο πρόγραμμα στις οκτώ πρώτες αγωνιστικές, αφού έδωσαν μόλις τρία παιχνίδια στο γήπεδό τους, όπως συνέβη επίσης με τη Φενέρμπαχτσε, την Μπασκόνια, τη Βαλένθια και τη Ζάλγκιρις.

Μόνο οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ όμως έχουν φροντίσει να μην κάνουν δωράκια στο ΟΑΚΑ, έχοντας κάνει το 3/3. Κι όλα αυτά ενώ ακολουθούν δύο σερί παιχνίδι στην Αθήνα, με Ρεάλ Μαδρίτης (24/11) και Ζάλγκιρις (1/12). Σε ακριβώς αντίθετη κατάσταση με το "τριφύλλι" βρίσκεται η Αναντολού Εφές, η οποία δεν έχει καταφέρει ακόμη να κερδίσει στο Sinan Erdem Dome.

Η μετακόμιση στο μεγάλο γήπεδο της Κωνσταντινούπολης μόνο γούρικη δεν έχει αποδειχθεί μέχρι στιγμής για την ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς, η οποία μετράει μόνο ήττες μετά από τέσσερις αγώνες σε αυτό. Το... καρέ μάλιστα συμπληρώθηκε με θύτη τον Παναθηναϊκό Superfoods , το βράδυ της Πέμπτης (17/11).

Αναλυτικά τα πεπραγμένα των ομάδων της EuroLeague στην έδρα τους:

Αναντολού Εφές: 0/4

Αρμάνι Μιλάνο: 2/4

Μπασκόνια: 2/3

Μπάμπεργκ: 2/4

Ερυθρός Αστέρας: 2/4

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: 4/5

Μπαρτσελόνα: 3/5

Φενέρμπαχτσε: 2/3

Χίμκι: 4/5

Μακάμπι: 3/5

Ολυμπιακός: 4/5

Παναθηναϊκός: 3/3

Ρεάλ Μαδρίτης: 3/4

Ουνικάχα Μάλαγα: 2/4

Βαλένθια: 2/3

Ζάλγκιρις: 1/3

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ