EUROLEAGUE

Μέσα ο Γκάμπριελ με Ρεάλ Μαδρίτης

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - PANATHINAIKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - PANATHINAIKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι ενοχλήσεις που αισθανόταν τις προηγούμενες ημέρες ανήκουν στο παρελθόν για τον Κένι Γκάμπριελ, ο οποίος τέθηκε στη διάθεση του Τσάβι Πασκουάλ για το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης (24/11, 21:00).

Με τον Κένι Γκάμπριελ στη σύνθεσή του θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός Superfoods στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης (24/11, 21:00) για την 9η αγωνιστική της EuroLeague. Ο φόργουορντ των "πρασίνων" απουσίασε το προηγούμενο διήμερο από τις προπονήσεις λόγω ενοχλήσεων στο δεξί γόνατο, ενοχλήσεις οι οποίες όμως δεν στάθηκαν αρκετές να του στερήσουν τη συμμετοχή στο ντέρμπι με τη "Βασίλισσα".

Από την στιγμή που δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα την Πέμπτη (23/11), προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Τσάβι Πασκουάλ για τη μονομαχία με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ. Εκεί όπου το "τριφύλλι" θα αναζητήσει την τέταρτη διαδοχική νίκη του στην EuroLeague, όπως επίσης τη διεύρυνση του εντός έδρας αήττητου για φέτος στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ