EUROLEAGUE

Με τον Παναθηναϊκό στο Κάουνας

BASKET LEAGUE / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods δίνει τη δυνατότητα στους φίλους της ομάδας να ακολουθήσουν κατά πόδας την αποστολή στον εκτός έδρας αγώνα με τη Ζάλγκιρις (9/3, 20:00).

Για δεύτερη φορά στη φετινή αγωνιστική περίοδο, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods δίνει τη δυνατότητα στους φίλους της ομάδας να ταξιδέψουν μαζί με την αποστολή και να δουν από κοντά έναν εκτός έδρας αγώνα της EuroLeague. Οι "πράσινοι" ενημέρωσαν για τη δυνατότητα που υπάρχει προκειμένου οι φίλαθλοι της ομάδας να μπουν στο ίδιο αεροπλάνο, να είναι στο ίδιο ξενοδοχείο και να παρακολουθήσουν από τις εξέδρες το παιχνίδι με τη Ζάλγκιρις (9/3, 20:00).

Όπως συνέβη στο παιχνίδι με την Ούνικς Καζάν, για μια ακόμη φορά κάποιοι θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία.

Η σχετική ανακοίνωση:

" Ζήστε τη μοναδική εμπειρία να ταξιδέψετε μαζί με τους Κυπελλούχους Ελλάδας 2017 στην ιδιωτική πτήση για το Κάουνας, να διαμείνετε στο ίδιο ξενοδοχείο και να παρακολουθήσετε τον σημαντικό αγώνα με την Ζαλγκίρις Κάουνας (9/3, 20.00) από τις εξέδρες της ZALGIRIO ARENA.

Το συγκεκριμένο ταξιδιωτικό πακέτο έχει κόστος από 480 ευρώ/άτομο και περιλαμβάνει το αεροπορικό εισιτήριο, το εισιτήριο του αγώνα, τη διαμονή στο Κάουνας καθώς και τα μεταφορικά έξοδα.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε μέχρι τις 3/3 στα τηλέφωνα 2103503289 και 2103503282, Δευτέρα με Παρασκευή από τις 10.00π.μ. μέχρι τις 5.00μ.μ.

Υπάρχει και η δυνατότητα αγοράς του πακέτου με πιστωτική κάρτα".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ