EUROLEAGUE

Με τον Παναθηναϊκό στη Βιτόρια

Με τον Παναθηναϊκό στη Βιτόρια

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods δίνει ξανά τη δυνατότητα στους φίλους της ομάδας να ταξιδέψουν μαζί με την αποστολή και να δουν από κοντά την εκτός έδρας δοκιμασία με την Μπασκόνια (23/3, 22:00).

Όπως συνέβη Καζάν και σε Κάουνας, έτσι και στη Βιτόρια, οι φίλοι του Παναθηναϊκού μπορούν να ταξιδέψουν μαζί με την αποστολή της ομάδας. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods δίνει τη δυνατότητα στους "πράσινους" φιλάθλους να μπουν στο ίδιο αεροπλάνο, να περάσουν ένα διήμερο στην ισπανική πόλη και να δουν από κοντά τη σπουδαία εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπασκόνια (23/3, 22:00). Ένα παιχνίδι που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πέμπτη θέση της κατάταξης για το "τριφύλλι".

Το "τριφύλλι" ενημέρωσε σχετικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του:

" Θέλεις να ζήσεις τη μοναδική εμπειρία να ταξιδέψεις μαζί με την ομάδα για τη Βιτόρια με ιδιωτική πτήση και να παρακολουθήσεις τον καθοριστικό αγώνα με τη Μπασκόνια Γκαστέιζ (23/3, 22.00) από τις εξέδρες της Fernando Buesa Arena;

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods σου δίνει αυτή τη δυνατότητα με την έκδοση ενός προνομιακού ταξιδιωτικού πακέτου που περιλαμβάνει αεροπορικό εισιτήριο, με την ειδικά ναυλωμένη πτήση, διαμονή στη Βιτόρια, εισιτήριο του αγώνα καθώς και τα μεταφορικά, με το κόστος να ανέρχεται από 480 ευρώ/άτομο.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε μέχρι τις 20/3 στα τηλέφωνα 2103503289 και 2103503282, Δευτέρα με Παρασκευή από τις 10.00π.μ. μέχρι τις 5.00μ.μ.

Υπάρχει και η δυνατότητα αγοράς του πακέτου με πιστωτική κάρτα".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ