EUROLEAGUE

Με τον κόσμο στο πλευρό του ο Παναθηναϊκός στη Zalgirio Arena

Με τον κόσμο στο πλευρό του ο Παναθηναϊκός στη Zalgirio Arena

Δεκάδες φίλοι του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή, βγάζοντας φωτογραφίες πριν την αναχώρησή της για τη Zalgirio Arena. Δείτε VIDEOS από το Κάουνας.

Για ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός Superfoods θα έχει την στήριξη των οπαδών του. Ακόμη και στη Zalgirio Arena του Κάουνας. Δεκάδες οπαδοί των "πρασίνων" βρέθηκαν έξω από το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή της ομάδας, για να βγάλουν φωτογραφίες και να πάρουν αυτόγραφα από τους παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ, αλλά -την ίδια ώρα- και για να δηλώσουν την στήριξή τους εν όψει του αγώνα με τη Ζάλγκιρις.

Με τον κόσμο στο πλευρό του ο Παναθηναϊκός στη Zalgirio Arena

Αποστολή στο Κάουνας: Γιώργος Οικονόμου

Ο 44χρονος τεχνικός αποθεώθηκε, κατά την έξοδό του από το ξενοδοχείο, την στιγμή που όλοι οι παίκτες του έγιναν... ανάρπαστοι. Ειδικά ο Τζέιμς Γκιστ, που επέστρεψε σε "πράσινη" αποστολή μετά από περίπου τέσσερις μήνες απουσίας λόγω του σοβαρού τραυματισμού του. Με κόσμο να έχει ταξιδέψει από την Ελλάδα, την Αγγλία, αλλά και κάποιες πόλεις της Λιθουανίας, η Zalgirio Arena θα έχει σε μια γωνιά έντονο ελληνικό χρώμα, αφού περίπου εκατό οπαδοί του "τριφυλλιού" θα δουν από κοντά την αποψινή αναμέτρηση.

Ο κόσμος έφτασε μάλιστα στο γήπεδο με πούλμαν, στο οποίο έπαιζε ο ύμνος του Παναθηναϊκού, προκειμένου να μπουν άπαντες στο κλίμα, ήδη δύο περίπου ώρες πριν από το τζάμπολ του αγώνα.







TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ