EUROLEAGUE

Mε την υπογραφή Διαμαντίδη!

Mε την υπογραφή Διαμαντίδη!

Σε μία ξεχωριστή εκδήλωση η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και η Microsoft Hellas παρουσίασαν το συλλεκτικό κινητό "Dimitris Diamantidis Microsoft Lumia 650 Special Edition", το οποίο έχει την υπογραφή του Δημήτρη Διαμαντίδη.

Μία μέρα μετά την σημαντική επικράτηση του Παναθηναϊκού επί της Λοκομοτίβ Κουμπάν, τα βλέμματα παρέμειναν στραμμένα στον Δημήτρη Διαμαντίδη. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θέλοντας να τιμήσει για μία ακόμα φορά τον μεγάλο αρχηγό, σε συνεργασία με την Microsoft Hellas παρουσίασε το συλλεκτικό κινητό "Dimitris Diamantidis Microsoft Lumia 650 Special Edition".

Ένα κινητό με premium περιεχόμενο, που δίνει τη δυνατότητα σε όσους το αποκτήσουν να γνωρίσουν καλύτερα τον Διαμαντίδη και να έχουν για πάντα την υπογραφή του στα χέρια τους. Το τηλέφωνο θα κυκλοφορήσει σε 300 κομμάτια με το συγκεκριμένο application, θα πωλείται αποκλειστικά από τα PAO SHOP και όπως τόνισε και θ' ακολουθήσουν πολλές ακόμα εκπλήξεις όπως υποστήριξε ο διευθυντής λειτουργίας των PAO SHOP, Αριστείδης Χριστόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα VIP lounge του ΟΑΚΑ, το "παρών" έδωσαν ο Σάσα Τζόρτζεβιτς με τους συνεργάτες του και όλοι οι παίκτες του "τριφυλλιού".

Mε την υπογραφή Διαμαντίδη!
Διαμαντίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

"Ιεροσυλία η σύγκριση με τον Μπράιαντ"

Στη διάρκεια της εκδήλωσης ο Διαμαντίδης τόνισε: "Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Microsoft και στον Παναθηναϊκό για το πρωτοποριακό κινητό και σε όσους δούλεψαν πάνω σε αυτό. Θέλουμε να δείξει ανταπόκριση ο κόσμος και να το αγοράσουν όσοι περισσότεροι γίνεται. Ευχαριστώ όσους έχουν πάρει το τηλέφωνο αυτό δίνοντας ένα σεβαστό ποσό".

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για την ανταπόκριση του κόσμου στα γήπεδα που είναι φιλοξενούμενος ο Παναθηναϊκός σε αυτή την τελευταία του σεζόν στην αγωνιστική δράση, σε σχέση με όσα βιώνει ο Κόμπι Μπράιαντ στο ΝΒΑ που επίσης σταματάει φέτος την καριέρα του. «Να μη μπούμε σε σύγκριση του Κόμπι Μπράιαντ και εμένα. Είναι ιεροσυλία», σχολίασε ο Διαμαντίδης και πρόσθεσε "Έχω πάει σε 2-3 γήπεδα και με έχουν τιμήσει. Ο Παναθηναϊκός, ο Αριστείδης (σ.σ. Χριστόπουλος) και άλλοι άνθρωποι τρέχουν και κάνουν πρωτοποριακά πράγματα για την Ελλάδα. Υπάρχουν άνθρωποι και ομάδες που με έχουν βραβεύσει και καταλαβαίνουν πως κάποιοι έχουν προσφέρει έστω και λίγο στον αθλητισμό".

Αναφορικά με την τελευταία του σεζόν είπε: "Δεν φανταζόμουν κάπως την τελευταία μου χρονιά. Δεν μπαίνω σε αυτήν την διαδικασία. Δεν προλαβαίνω. Σκέφτομαι μόνο τις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Όλα είναι σούπερ. Κυλάει όπως και η περσινή. Αγώνες, ταξίδια, προπονήσεις".

Από την πλευρά του ο διευθυντής λειτουργίας του PAO SHOP σχολίασε: "Είναι μια πολύ όμορφη και πρωτοποριακή κίνηση. Σε συνέχεια της συνεργασίας με την Microsfot ήρθε η στιγμή να σας παρουσιάσουμε το μοναδικό συλλεκτικό τηλέφωνο που φέρει την υπογραφή του Δημήτρη Διαμαντίδη. Πρόκειται για έναν μύθο του Ευρωπαϊκού μπάσκετ που είναι γνωστό σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο μύθος αυτός σε συνεργασία με τέτοιους συμπαίκτες όπως η Microsoft Hellas και με την εγγύηση ποιότητας των PAO SHOP".

Mε την υπογραφή Διαμαντίδη!
Διαμαντίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

"Μετά την κίνηση που κάναμε με το ΧΒΟΧ σκεφτήκαμε ότι αυτό δεν ήταν αρκετό. Το δεύτερο project αφορά ένα ακόμα συλλεκτικό προϊόν. Είναι μεγάλη τιμή για εμάς που φέρει την υπογραφή του κορυφαίου Έλληνα αθλητή, με τεράστια επίδραση στο εξωτερικό. Τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Είναι premium τηλέφωνο μεταλλικό στις 5 ίντσες. Δημιουργήσαμε μια μοναδική εφαρμογή μόνο για τους 300 και θα μπορούν να δουν αποκλειστικό περιεχόμενο για τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Θα δουν κάτι που δε θα δουν οι άλλοι. Ευχαριστώ πολύ τους συνεργάτες μου, για την προσπάθεια και το αποτέλεσμα".

Αναφορικά με το πώς κατέληξαν σε αυτό το αποτέλεσμα: "Είναι η μοναδικότητα του αθλητή και των ανθρώπων που τον περιβάλλουν, που μας ενέπνευσε να κάνουμε κάτι τέτοιο. Γιατί δεν έχει γίνει γι άλλους δεν ξέρω. Εμείς το υλοποιήσαμε με μεγάλη χαρά και πολύ γρήγορα. Για την καριέρα δεν ξέρω. Είναι η δεύτερη κίνηση που κάνουμε με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Θέλουμε να καινοτομούμε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γι αυτό. Μόνο 300 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να έχουν πρόσβαση σε έναν παίκτη πολύ φειδωλό".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ