EUROLEAGUE

Mε Ουίλιαμς, χωρίς Τζόρτζεβιτς

Mε Ουίλιαμς, χωρίς Τζόρτζεβιτς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την προετοιμασία του για την σημαντική αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα, με τον Έλιοτ Ουίλιαμς να επιστρέφει στη δράση.

Λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της σεζόν, οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στο παρκέ του ΟΑΚΑ, ώστε να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα την Παρασκευή (11/3).

Οι "πράσινοι" έχουν μπροστά τους μια δύσκολη μάχη, ωστόσο γνωρίζουν πολύ καλά πως με το θετικό αποτέλεσμα στην κατάμεστη "Kombank Arena" θα έχουν το δικαίωμα να κοιτάξουν ψηλότερα στο Top 16 και φυσικά το πλεονέκτημα στα πλέι οφ της Euroleague.

Γι' αυτό άλλωστε, άπαντες είναι συγκεντρωμένοι στην πρόκληση που έχουν μπροστά τους και ξεκίνησαν τη σκληρή δουλειά. Το ευχάριστο για το τεχνικό επιτελείο του "τριφυλλιού" είναι πως επέστρεψε στις προπονήσεις ο Έλιοτ Ουίλιαμς και μάλιστα σε κανονικούς ρυθμούς.

Ο Αμερικανός γκαρντ τις προηγούμενες ημέρες ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα, ωστόσο πλέον είναι πανέτοιμος να ηγηθεί της προσπάθειας που θα κάνουν οι "πράσινοι" στο Βελιγράδι. Από την προπόνηση απουσίαζε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, προκειμένου να διευθετήσει μια προσωπική υπόθεση, αλλά στην αυριανή (9/3) θα δώσει κανονικά το "παρών" για να δώσει το σύνθημα της επικράτησης απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ