EUROLEAGUE

Με Μπουρούση για τη Ζαλγκίρις

Με Μπουρούση για τη Ζαλγκίρις
FRANCESCA GIAITZOGLOU WATKINSON

Οι ρυθμοί ανεβαίνουν για τα καλά στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού Superfoods ενόψει της αναμέτρησης με τη Ζαλγκίρις στην πρώτη αγωνιστική της EuroLeague. Μέσα ο Μπουρούσης, συνεχίζεται η αναζήτηση.

Τη στιγμή που οι “πράσινοι” βρίσκονται σε αναζήτηση πόιντ γκαρντ ο οποίος θα καλύψει το κενό του Μάικ Τζέιμς, ο Αργύρης Πεδουλάκης βάζει τους παίκτες του, σε ρυθμούς EuroLeague, ώστε να ξεκινήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις τους.

Οι προπονήσεις του “τριφυλλιού” έχουν επικεντρωθεί στη Ζαλγκίρις και άπαντες γνωρίζουν πως στην φετινή διοργάνωση δεν υπάρχουν περιθώρια γι' απώλειες εκτός προγράμματος και ειδικά μέσα στο ΟΑΚΑ κάτι που κάνει επιτακτική την επικράτηση την Παρασκευή (14/10), όπου στόχος είναι να συνδυαστεί και με μία καλή εμφάνιση για ψυχολογικούς λόγους, εφόσον ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για τη δεύτερη αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Το σημαντικό για το τεχνικό επιτελείο είναι πως επέστρεψε στη δράση ο Γιάννης Μπουρούσης, έχοντας ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπώρησε και θα είναι ετοιμοπόλεμος κόντρα στους Λιθουανούς. Στο μεταξύ, οι “πράσινοι” δεν έχουν καταλήξει στον παίκτη που θα προστεθεί στο ρότερ τις επόμενες ημέρες. Έχουν ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις αλλά για την ώρα δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ