EUROLEAGUE

Με Μπατίστ η προπόνηση του Παναθηναϊκού

EUROLEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports)
EUROLEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Παρουσία του Μάικ Μπατίστ πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Παναθηναϊκού Superfoods, παραμονή της δεύτερης αναμέτρησης με τη Φενέρμπαχτσε για τα playoffs της EuroLeague (20/4, 21:00)

Με μία νέα παρουσία έγινε η προπόνηση του Παναθηναϊκού Superfoods παραμονή της δεύτερης αναμέτρησης των playoffs της EuroLeague με τη Φενέρμπαχτσε (20/4, 21:00). Οι "πράσινοι" χρειάζονται τη νίκη απέναντι στην τουρκική ομάδα στο ΟΑΚΑ προκειμένου να ισοφαρίσουν τη σειρά και να παίξουν τα ρέστα τους σε μια εβδομάδα στην Ulker Sports Arena της Κωνσταντινούπολης.

Στη διάρκεια της σημερινής (19/4) προπόνησης, ο Τσάβι Πασκουάλ εστίασε στο ψυχολογικό κομμάτι και έκανε τις απαραίτητες επισημάνσεις στους παίκτες του για όσα πήγαν στραβά στον α' προημιτελικό με τη Φενέρμπαχτσε. Το "παρών" σε μεγάλο μέρος αυτής, έδωσε κι ο Μάικ Μπατίστ, ο οποίος συνομίλησε αρχικά με το τεχνικό επιτελείο και κάποιους παίκτες της ομάδας, πριν αποχωρήσει.

EUROLEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports)
EUROLEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Εξάλλου, ανακοίνωση με αποδέκτη τον κόσμο που θα βρεθεί στο γήπεδο για την αυριανή (20/4, 21:00) αναμέτρηση εξέδωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods:

" Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της για την κόσμια συμπεριφορά τους στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης της Euroleague με αντίπαλο την Φενέρμπαχτσε.

Είμαστε βέβαιοι πως ο κόσμος θα δημιουργήσει ανάλογη και εντός αθλητικών πλαισίων ατμόσφαιρα και στη δεύτερη αναμέτρηση της σειράς (20/4) στο ΟΑΚΑ και θα ωθήσει την ομάδα μας στη νίκη.

Παράλληλα, υπενθυμίζει πως τα εισιτήρια και της δεύτερης αναμέτρησης της σειράς έχουν ήδη εξαντληθεί και με μοναδικό γνώμονα την αποφυγή της ταλαιπωρίας των φιλάθλων της τους συστήνει τα κάτωθι:

• Λόγω των ιδιαίτερα αυστηρών μέτρων ασφαλείας, παρακαλούνται όσοι φίλαθλοι δεν διαθέτουν εισιτήριο να μην προσέλθουν στο γήπεδο, ώστε να μην ταλαιπωρηθούν αδίκως. Επίσης, τους καλεί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην προμηθεύονται εισιτήρια από τρίτους.

• Βάσει κανονισμού, στα παιχνίδια της Euroleague, τα παιδιά ανεξαρτήτου ηλικίας δεν μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο..

• Όπως και στο πρώτο ματς της σειράς, έτσι και σε αυτό της Πέμπτης (20/4), οι θύρες του ΟΑΚΑ θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν την έναρξη του αγώνα (18.00). Συνεπώς, συστήνουμε η προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο να γίνει από νωρίς προκειμένου να αποφευχθούν συνωστισμός και ταλαιπωρία, λόγω της αυξημένης προσέλευσης αλλά και της δωρεάν διανομής της συλλεκτικής μπλούζας και της σημαίας κατά την είσοδο στις θύρες".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ