EUROLEAGUE

Με καθυστέρηση στο Κάουνας ο Παναθηναϊκός

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - BARCELONA (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - BARCELONA (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ταλαιπωρία για τον Παναθηναϊκό, που βρίσκεται ακόμη στο δρόμο προς το Κάουνας για τον αυριανό αγώνα με τη Ζάλγκιρις του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Μετά τα μεσάνυχτα αναμένεται η άφιξη της αποστολής του Παναθηναϊκού Superfoods στο Κάουνας ενόψει του αυριανού αγώνα με τη Ζαλγκίρις (7/12, 20.00) για την 11η αγωνιστική της EuroLeague.

Το ταξίδι για το Κάουνας μαζί με αυτό για τη Βιτόρια, όπου εδρεύει η Μπασκόνια, είναι τα πιο δύσκολα λόγω απόστασης ενώ απαιτεί και μετακίνηση με πούλμαν.

Οι «πράσινοι»… πέταξαν από την Αθήνα για το Κίεβο και από κει έφυγαν για το Βίλνιους πριν αναχωρήσουν οδικώς για το «σπίτι» της Ζαλγκίρις. Πρόκειται για μια… δύσκολη πτήση που την έκανε ακόμη πιο… άβολη η -άνω της μίας ώρας- καθυστέρηση της αναχώρησης του αεροσκάφους από την πρωτεύουσα της Ουκρανίας.

Αυτό μεγαλώνει την ταλαιπωρία των μελών της αποστολής του Παναθηναϊκού Superfoods, αφού πρόκειται να φτάσουν στον τελικό τους προορισμό μετά τα μεσάνυχτα.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ