EUROLEAGUE

Με Γκιστ και αποφασιστικότητα για το "ματς-κλειδί της χρονιάς"

Με Γκιστ και αποφασιστικότητα για το "ματς-κλειδί της χρονιάς"

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε το πρωί -με τον Τζέιμς Γκιστ στην αποστολή- για το Κάουνας, όπου θα αντιμετωπίσει τη Ζάλγκιρις σε ένα ματς-τελικό. Διαβάστε τι δήλωσαν οι Τσάβι Πασκουάλ και Τζέιμς Σίνγκλετον (VIDEOS).

Με αποφασιστικότητα για το μεγάλο διπλό, απόλυτη συναίσθηση της κρισιμότητας του αγώνα και προπάντων τον Τζέιμς Γκιστ για πρώτη φορά στην αποστολή έπειτα από πάρα πολύ καιρό, αναχώρησε σήμερα ο Παναθηναϊκός για το Κάουνας, όπου θα αντιμετωπίσει το βράδυ της Πέμπτης (9/3, 20:00) τη Ζάλγκιρις. Ένα ματς κομβικής σημασίας για τους "πράσινους", όπως δήλωσε και ο Τσάβι Πασκουάλ στις δηλώσεις που έκανε λίγο πριν από την αναχώρηση για τη Λιθουανία.

Κάουνας - αποστολή: Γιώργος Οικονόμου

" Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Για εμάς είναι ξεκάθαρο ότι μετά το τελευταίο ματς με την Νταρουσάφακα θα είναι άλλος ένας τελικός, καθοριστικός τελικός. Ίσως να είναι και ο αγώνας-κλειδί της χρονιάς, οπότε θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτόν" τόνισε ο Τσάβι Πασκουάλ, που σχολίασε και την απόφαση του Παναθηναϊκού να χωρίσει τους δρόμους του με τον Αλεσάντρο Τζεντίλε.

" Πρέπει να τον ευχαριστήσουμε για την προσπάθεια που κατέβαλε όσο βρέθηκε μαζί μας. Όπως και εγώ έχω την υποχρέωση να προετοιμάζω την ομάδα, έτσι και ο κάθε παίκτης έχει την υποχρέωση να είναι έτοιμος. Κάποιες φορές τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα θέλουμε. Τώρα πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο μας. Πρέπει να νικήσουμε. Αυτό είναι το κύριο για εμάς".

Με Γκιστ και αποφασιστικότητα για το "ματς-κλειδί της χρονιάς"

Η παρουσία του Τζέιμς Γκιστ στο ρόστερ για πρώτη φορά από τις 16 Νοεμβρίου αναμένεται σίγουρα να αποτελέσει ένα επιπλέον εργαλείο που έχει ανάγκη ο Πασκουάλ, ειδικά στον αμυντικό τομέα. Άλλωστε, αν ο Παναθηναϊκός θέλει να φύγει από το Κάουνας με την τέταρτη εκτός έδρας νίκη του (έχει 3-9 συνολικά στην EuroLeague), θα χρειαστεί τη συνδρομή όλων των παικτών.

" Όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς, δεν είμαστε σπουδαία ομάδα εκτός έδρας, αλλά ευχόμαστε να το αλλάξουμε αυτό" λέει από τη μεριά του ο Κρις Σίνγκλετον. " Εχουμε πολλά κενά διαστήματα και οι αντίπαλες ομάδες επιστρέφουν στους αγώνες και παίρνουν τον έλεγχο. Αν το διορθώσουμε αυτό, θα είμαστε καλά. Πρέπει να πάρουμε τα ριμπάουντ, να είμαστε επιθετικοί και να παίξουμε σκληρά. Πρέπει να κοντρολάρουμε το παιχνίδι".

Δείτε videos από τις δηλώσεις του Τσάβι Πασκουάλ και του Κρις Σίνγκλετον, αλλά και την επιστροφή του Τζέιμς Γκιστ σε αποστολή του Παναθηναϊκού για πρώτη φορά από το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Ρεάλ στα μέσα Νοεμβρίου.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ