EUROLEAGUE

Mε Γιαννακόπουλο στο ΟΑΚΑ ενόψει Αναντολού Εφές

Mε Γιαννακόπουλο στο ΟΑΚΑ ενόψει Αναντολού Εφές
STOLISVAGGELIS

Το μεσημέρι της Πέμπτης (3/11) θ' αναχωρήσει η αποστολή του Παναθηναϊκού Superfoods για το δύσκολο ματς με την Αναντολού Εφές για την πέμπτη αγωνιστική της EuroLeague. Στο ΟΑΚΑ βρέθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Με στόχο να συνεχίσει το νικηφόρο σερί στη EuroLeague, η ομάδα του "τριφυλλιού' αναχωρεί αύριο (3/11) για την Κωνσταντινούπολη, όπου την Παρασκευή θ' αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές που μετράει μόλις μία νίκη σε τέσσερις αναμετρήσεις.

Οι "πράσινοι" γνωρίζουν καλά πως θα έχουν δύσκολη αποστολή, ωστόσο ο Τσάβι Πασκουάλ περιμένει από τους παίκτες του να συνεχίσουν τα βήματα προόδου και να παλέψουν γι' ακόμα ένα "διπλό" στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού και οι συνεργάτες του, τις τελευταίες ημέρες επικεντρώθηκαν στο ματς με την Αναντολού Εφές αφού όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, κάθε ματς είναι ιδιαίτερα σημαντικό Στο μεταξύ, στη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης επί ελληνικού εδάφους, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στο ΟΑΚΑ κι ευχήθηκε καλή επιτυχία στους παίκτες για την προσεχή εκτός έδρας αναμέτρηση.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ