EUROLEAGUE

Στο ΟΑΚΑ με Ολυμπιακό ο Γιαννακόπουλος

Στο ΟΑΚΑ με Ολυμπιακό ο Γιαννακόπουλος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αγνοεί την απόφαση της EuroLeague ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, καθώς σκοπεύει να βρεθεί την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ, αλλά και σε όλα τα εκτός έδρας ματς του Παναθηναϊκού έως το φινάλε της σεζόν!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναμένεται να είναι στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, στην κλασική του θέση, στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την Ευρωλίγκα! Ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ δεν σκοπεύει να πειθαρχήσει στην απόφαση του 5μηνου αποκλεισμού και έχει αποφασίσει να πάει στο γήπεδο, ανεξάρτητα της ποινής που ενδέχεται να του επιβληθεί και το οικονομικό κόστος που μπορεί να έχει για τον ίδιο μια τέτοια απόφαση!

Ο Γιαννακόπουλος μάλιστα δεν θα αρκεστεί σ' αυτό... Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.grείναι αποφασισμένος να πάει σε όλα τα εντός έδρας φετινά παιχνίδια, αλλά και σε όλα τα εκτός έδρας, πόσω μάλλον στο φάιναλ φορ αν η ομάδα του προκριθεί στην τελική φάση.

Ο Γιαννακόπουλος μάλιστα δεν άλλαξε στάση μετά τη μείωση της ποινής, αντιθέτως επιμένει στην αρχική του τοποθέτηση και είναι αποφασισμένος να αποχωρήσει ο ίδιος και ο Παναθηναϊκός από την Ευρωλίγκα το προσεχές καλοκαίρι.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ