EUROLEAGUE

Με Γιαννακόπουλο για το "μπρέικ" στη Βιτόρια

Με Γιαννακόπουλο για το "μπρέικ" στη Βιτόρια

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν θα μπορούσε να λείπει από τις πρώτες μάχες του Παναθηναϊκού κόντρα στη Λαμποράλ Κούτσα για τα playoffs της Euroleague. Ο "ισχυρός άνδρας" του "τριφυλλιού" ταξίδεψε στη Βιτόρια για να δει από κοντά τον αγώνα στη Fernando Buesa Arena.

Σε λίγη ώρα, ο Παναθηναϊκός κάνει πρεμιέρα στα playoffs της Euroleague, αντιμετωπίζοντας τη Λαμποράλ Κούτσα στη Fernando Buesa Arena (13/4, 21:45). Το "τριφύλλι" θέλει να "σπάσει" με την πρώτη ευκαιρία την έδρα της ισπανικής ομάδας που μοιάζει... απόρθητο φρούριο, με σκοπό να φέρει τούμπα τη σειρά και να αποκτήσει το πάνω χέρι για την πρόκριση στο Final Four του Βερολίνου.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς και οι παίκτες του δηλώνουν -σε κάθε ευκαιρία- για το "διπλό" στη Βιτόρια, έχοντας εδώ και μερικές ώρες στο πλευρό τους ακόμη έναν "σύμμαχο". Πρόκειται για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος ταξίδεψε μέχρι την ισπανική πόλη για να δει από κοντά τις πρώτες αναμετρήσεις με τη Λαμποράλ Κούτσα και να συμπαρασταθεί ηθικά στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο. Αυτή βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που ο "ισχυρός άνδρας" του "τριφυλλιού" θέλησε να δείξει την υποστήριξή του προς την ομάδα, αφού κι άλλες φορές -με τελευταία χρονικά αυτή στο Ζάγκρεμπ, στις 4 Φεβρουαρίου.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ