EUROLEAGUE

Με Δημήτρη Γιαννακόπουλο στη Βιτόρια

Με Δημήτρη Γιαννακόπουλο στη Βιτόρια
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, Δημήτρης Γιαννακόπουλος ταξιδεύει μαζί με την αποστολή της ομάδας με πτήση τσάρτερ στη Βιτόρια για τον κρίσιμο αγώνα με τη Μπασκόνια για την 28η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Παναθηναϊκός παίζει τα ρέστα του στην Βιτόρια κόντρα στη Μπασκόνια , στοχεύοντας πλέον μετά τα τελευταία αποτελέσματα ακόμα και στο πλεονέκτημα έδρας . Για αυτό τον λόγο λοιπόν, ο Ισχυρός άνδρας της ομάδας, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, θα βρεθεί στο πλευρό των παικτών των "πράσινων" σε αυτόν τον κρίσιμο αγώνα, από το αποτέλεσμα του οποίου θα κριθούν πολλά.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ταξιδεύει με τους παίκτες του Παναθηναϊκού με πτήση τσάρτερ για την Βιτόρια, και μάλιστα οικογενειακώς (παρέα με την σύζυγό του, Ιωάννα και τη μητέρα του, Δέσποινα), θέλοντας να κι αυτός να ενισχύει με τον τρόπο του την ομάδα.

Στα ενδιαφέροντα της αναχώρησης του Παναθηναϊκού είναι και το γεγονός ότι και τον Μάικ Τζέιμς συνοδεύει όλη η οικογένειά του, η οποία δεν ξέχασε το περσινό πέρασμα του Αμερικανού από τη Μπασκόνια και μάλλον θέλει να δει τα παλιά της λημέρια.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ