EUROLEAGUE

Με δεκατρείς παίκτες στο Βελιγράδι ο Παναθηναϊκός

Με δεκατρείς παίκτες στο Βελιγράδι ο Παναθηναϊκός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ήταν ο μοναδικός απών από την προπόνηση της Τετάρτης (9/3) λόγω εισαγωγής του στο νοσοκομείο εξαιτίας στομαχικών διαταραχών. Με δεκατρείς (13) παίκτες θα ταξιδέψει η αποστολή του Παναθηναϊκού στο Βελιγράδι. Εκτός ο Λευτέρης Μποχωρίδης.

Με την ίδια αποστολή που είχε στο παιχνίδι με την Ουνικάχα Μάλαγα, θα ταξιδέψει ο Παναθηναϊκός για τη νέα εκτός έδρας δοκιμασία, αυτή τη φορά στο Βελιγράδι. Οι "πράσινοι" προπονήθηκαν την Τετάρτη (9/3) στο ΟΑΚΑ, με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο να είναι ο μοναδικός απών αφού εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο λόγω στομαχικών διαταραχών. Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού αποκλείστηκε έτσι από την αποστολή για το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα, όπως κι ο Λευτέρης Μποχωρίδης.

Με τον Βινς Χάντερ να είναι εκ νέου μεταξύ αυτών που θα βρεθούν στη σερβική πρωτεύουσα, θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή αν ο 22χρονος σέντερ κάνει το ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα στην Kombank Arena. Η αποστολή των "πρασίνων" θα ταξιδέψει την Πέμπτη (10/3, 15:40) για το Βελιγράδι.

Εξάλλου, αντιπροσωπεία των οργανωμένων φίλων του Παναθηναϊκού βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για να συγχαρεί τους παίκτες του Σάσα Τζόρτζεβιτς για την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της χρονιάς, του 17ου Κυπέλλου Ελλάδος στην ιστορία του συλλόγου.

Τζόρτζεβιτς: "Πιστεύω στην ομάδα μου"

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της Euroleague για τη μονομαχία με τον Ερυθρό Αστέρα, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς ανέφερε πως " για δεύτερη διαδοχική αναμέτρηση αγωνιζόμαστε εκτός έδρας και μετά τη Μάλαγα θα ταξιδέψουμε στο Βελιγράδι για να αντιμετωπίσουμε μια δυνατή και ποιοτική ομάδα. Ο Ερυθρός Αστέρας κατάφερε να μας κερδίσει στο ΟΑΚΑ στον πρώτο γύρο. Ξέρουμε ότι είναι καλοί κι εμείς θα πρέπει να αγωνιστούμε σαν ομάδα σε άμυνα και επίθεση. Πιστεύω στην ομάδα και τους παίκτες μου και είμαι σίγουρος ότι θα κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να φθάσουμε στην έκτη διαδοχική νίκη. Θα είμαστε έτοιμοι για ένα δυνατό αγώνα".

Από την πλευρά του, ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς δήλωσε: " Οι αντίπαλοί μας είναι δυνατοί, έχουν ταλέντο και ποιότητα. Ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και μια σημαντική αναμέτρηση για εμάς, αλλά και τον Ερυθρό Αστέρα. Είμαστε σε καλή κατάσταση, έχουμε πέντε διαδοχικές νίκες και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στο Βελιγράδι".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ