EUROLEAGUE

Μαυροκεφαλίδης: "Μαζί με τον κόσμο..."

AM
AM INTIME SPORTS

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης μίλησε στο Euroleague Greece για το παιχνίδι με τη Μπάγερν Μονάχου και την καταλυτική παρουσία του κόσμου για να έρθει η πρόκριση στο Top 16.

Μπορεί στο παιχνίδι του πρώτου γύρου να απουσίαζε λόγω τραυματισμού, αλλά απόψε (28/11, 21:00) ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης αναμένεται να έχει σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια του Παναθηναϊκού να κερδίσει τη Μπάγερν Μονάχου. Ο 30χρονος φόργουορντ/σέντερ μίλησε στο Euroleague Greece για το ραντεβού με τους Βαυαρούς, που μπορεί να δώσει στο "τριφύλλι" το εισιτήριο για το Top 16.

Για να τα καφέρει όμως " πρέπει να ακολουθήσουμε την τακτική. Η Μπάγερν είναι μία πολύ καλή και επικίνδυνη ομάδα. Είναι εντελώς πλασματική η θέση της στον όμιλο αυτή τη στιγμή. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι, και με τη βοήθεια του κόσμου, νομίζω πως μπορούμε να πάρουμε τη νίκη", ανέφερε αρχικά ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, πριν μιλήσει για τον Μπο ΜακΚάλεμπ:

" Είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Όλοι τον γνωρίζουμε. Χρειάζεται προσοχή. Δεν είναι όμως μόνο ένας παίκτης. Είπα και νωρίτερα πως πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα", είπε χαρακτηριστικά και κατέληξε απαντώντας σε ερώτηση για το αν τα ποσοστά στα σουτ τριών πόντων μπορούν να κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα:

" Σημασία έχει τι τακτική θα ακολουθήσουμε και πόσο πιστά θα την εφαρμόσουμε στο παρκέ. Φυσικά παίζουν ρόλο και τα τρίποντα, αλλά δεν είναι μόνο αυτά".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ