EUROLEAGUE

Λοτζέσκι: "Λίγο περίεργη η επιστροφή μου, έμεινα συγκεντρωμένος"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - PANATHINAIKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - PANATHINAIKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ματ Λοτζέσκι έπαιξε για πρώτη φορά στο ΣΕΦ με κόσμο, φορώντας την φανέλα του Παναθηναϊκού Superfoods, λέγοντας πως ήταν λίγο περίεργη η επιστροφή του, αλλά προσπάθησε να μείνει συγκεντρωμένος.

Ο Ματ Λοτζέσκι μετρά δυο νίκες σε ισάριθμες επισκέψεις στο ΣΕΦ ως παίκτης του Παναθηναϊκού Superfoods. Απόψε (10/11), έπαιξε για πρώτη φορά με κόσμο στην έδρα του Ολυμπιακού και για τον ίδιο ήταν λίγο περίεργο να έχει απέναντί του τον "ερυθρόλευκο" κόσμο.

Μιλώντας μετά τον αγώνα, ανέφερε: "Παλέψαμε σε όλο το παιχνίδι. Κάναμε καλή αρχή. Όποτε θες να κερδίσεις μακριά από το γήπεδό σου, πρέπει να δουλέψεις αμυντικά. Κάναμε εξαιρετική δουλειά στο πίσω μέρος και σταθήκαμε τυχεροί σε κάποια σημεία, βάζοντας μεγάλα σουτ. Κάναμε αλλαγές στην άμυνα για να μην δώσουμε εύκολους πόντους στον Ολυμπιακό.

Δεν ήταν κάτι συγκεκριμένο σαν εντολή, αλλά αυτό που θέλαμε ήταν να προστατεύσουμε τη ρακέτα μας με τις αλλαγές και να μην βρει ελεύθερα σουτ ο Ολυμπιακός. Ήταν λίγο περίεργη η επιστροφή μου, αλλά προσπάθησα να μείνω συγκεντρωμένος. Δεν ήταν εύκολο όλο αυτό, αλλά νομίζω ότι βοήθησα την ομάδα μου να πάρει μια μεγάλη νίκη".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ