EUROLEAGUE

Λοτζέσκι: "Δείξαμε χαρακτήρα"

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - ARMANI MILANO / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΛΟΤΖΕΣΚΙ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - ARMANI MILANO / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΛΟΤΖΕΣΚΙ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι Ματ Λοτζέσκι και Κέι Σι Ρίβερς μίλησαν μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στην Αρμάνι στο ΟΑΚΑ με 80-72 για την 12η αγωνιστική της EuroLeague.

Ικανοποιημένος με τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Αρμάνι Μιλάνο με 80-72 στο ΟΑΚΑ για την 12η αγωνιστική της EuroLeague εμφανίστηκε ο Ματ Λοτζέσκι. Ο φόργουορντ των "πράσινων" στάθηκε στον χαρακτήρα της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο.

"Ήταν δύσκολο ματς. Ελπίζω ο Νικ να είναι καλά. Η Αρμάνι έχει εμπειρία και ποιότητα, αλλά δείξαμε χαρακτήρα και καταφέραμε να πάρουμε αυτή τη νίκη που είναι σημαντική, όπως και όλες οι υπόλοιπες", ανέφερε ο "Λότζο".

Ρίβερς: "Έπαιξα απλά σκληρά"

Στον τραυματισμό του Νικ Καλάθη και την ανάγκη να καλυφθεί το κενό του αναφέρθηκε ο Κέι Σι Ριβερς: "Έπαιξα απλά σκληρά. Ο ηγέτης μας, ο Νικ, τραυματίστηκε και έπρεπε όλοι να κάνουμε το step up, όταν συνέβη αυτό, αλλά και πιο πριν

Ήταν υποχρέωσή μου να βγω μπροστά και ήθελα να πάρω επιθέσεις, ώστε να διατηρήσουμε το μομέντουμ που είχαμε πριν το ματς. Ήταν σημαντικό να πάρουμε αυτή τη νίκη".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ