EUROLEAGUE

Ξεκούραση και καθαρό μυαλό στον Παναθηναϊκό

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÁÑÌÁÍÉ ÌÉËÁÍÏ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / ARMANI MILANO - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÁÑÌÁÍÉ ÌÉËÁÍÏ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / ARMANI MILANO - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Την ευκαιρία στους παίκτες του να ξεκουραστούν σωματικά και να καθαρίσουν το μυαλό τους μετά την ολοκλήρωση της regular season στην EuroLeague, έδωσε ο Τσάβι Πασκουάλ.

Η regular season της EuroLeague ολοκληρώθηκε το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης (5/4) για τον Παναθηναϊκό Superfoods, ο οποίος μία μέρα μετά εξασφάλισε το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι παίκτες του "τριφυλλιού" προπονήθηκαν στο ΟΑΚΑ τη Μεγάλη Παρασκευή (6/4) υπό τις οδηγίες του Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος αμέσως μετά τους ανακοίνωσε τα... ευχάριστα. Ήτοι, το διήμερο ρεπό προκειμένου να ξεκουραστούν και να καθαρίσουν το μυαλό τους από όλα όσα έγιναν μέχρι στιγμής στη σεζόν.

Αυτά που ακολουθούν άλλωστε είναι τα (πραγματικά) σπουδαία για τον Παναθηναϊκό Superfoods, με τον 45χρονο τεχνικό να στοχεύει σε σωματική και πνευματική ξεκούραση των παικτών του, πριν ακολουθήσουν τρεις εβδομάδες - "φωτιά" με τις μονομαχίες κόντρα στη "Βασίλισσα".

Οι "πράσινοι" θα επιστρέψουν στο ΟΑΚΑ τη Δευτέρα του Πάσχα (9/4), με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει διπλή προπόνηση. Θυμίζουμε ότι τα δύο τελευταία τεστ πριν από την έναρξη των playoffs της EuroLeague θα δοθούν απέναντι σε Ρέθυμνο Cretan Kings (11/4, εκτός) και Κολοσσό H Hotels (13/4, εντός) για τη Stoiximan.gr Basket League.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ