EUROLEAGUE

"Κολλημένος" με τον Παππά ο Μάικ Τζέιμς

"Κολλημένος" με τον Παππά ο Μάικ Τζέιμς
TOURETTE PHOTOGRAPHY

Παρότι πλέον βρίσκεται στις ΗΠΑ, ο Μάικ Τζέιμς δείχνει πως παρακολουθεί τους αγώνες του Παναθηναϊκού Superfoods. Απόδειξη, το tweet αποθέωσης για τον Νίκο Παππά και η "πληρωμένη" απάντηση σε τουρκικό λογαριασμό που του θύμισε την περσινή "σκούπα" από τη Φενέρμπαχτσε.

Τα κατορθώματα του Νίκου Παππά στο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε έφτασαν μέχρι τις ΗΠΑ. Ο Μάικ Τζέιμς φαίνεται πως δεν χάνει κανένα παιχνίδι του Παναθηναϊκού Superfoods, παρακολουθώντας με συνέπεια όσα κάνουν στην EuroLeague οι "πράσινοι".

Το απέδειξε άλλωστε αφού λίγα μόλις λεπτά μετά το φινάλε της αναμέτρησης με την τουρκική ομάδα, που κρίθηκε με το τρίποντο του Νίκου Παππά , "χτύπησε" στο Twitter. Κι όταν ένας τουρκικός λογαριασμός τού απάντησε με φωτογραφία από την περσινή σειρά των playoffs, που συνοδεύτηκε από την "σκούπα" της Φενέρμπαχτσε, δεν δίστασε να απαντήσει.

Πως; Με μία φωτογραφία του Νίκου Παππά, για να δείξει σε όλους το πρόσωπο του παίκτη που "σκότωσε" το βράδυ της Παρασκευής (27/10) τους Πρωταθλητές Ευρώπης στο ΟΑΚΑ .

"Κολλημένος" με τον Παππά ο Μάικ Τζέιμς
"Κολλημένος" με τον Παππά ο Μάικ Τζέιμς
TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ