EUROLEAGUE

Κίνηση εμπιστοσύνης και εμψύχωση σε Πασκουάλ

Κίνηση εμπιστοσύνης και εμψύχωση σε Πασκουάλ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Περίπου εκατό (100) φίλοι του Παναθηναϊκού Superfoods χειροκρότησαν θερμά και εμψύχωσαν τον Τσάβι Πασκουάλ, περίπου μια ώρα μετά το τέλος του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, μόλις αυτός βγήκε από τα αποδυτήρια του "τριφυλλιού".

Η αγάπη του κόσμου του Παναθηναϊκού Superfoods για τον Τσάβι Πασκουάλ έχει αποτυπωθεί πολλές φορές στον ένα χρόνο και κάτι που βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας. Το "ζεστό" χειροκρότημα πριν από κάθε παιχνίδι είναι ένα δείγμα, όχι όμως το μοναδικό.

Περίπου μια ώρα μετά το τέλος του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όπου ο Παναθηναϊκός Superfoods ηττήθηκε, περίπου εκατό (100) φίλοι των "πρασίνων" περίμεναν ακόμη έξω από τα αποδυτήρια της ομάδας προκειμένου να εμψυχώσουν τους παίκτες και τους προπονητές.

Την στιγμή μάλιστα που βγήκε ο Τσάβι Πασκουάλ, με το πρόσωπό του να δείχνει βυθισμένο στις σκέψεις για το παιχνίδι με τη ρωσική ομάδα, ο κόσμος που ήταν ακόμη έξω από τα αποδυτήρια, τον χειροκρότησαν θερμά και τον εμψύχωσαν, δηλώνοντας την στήριξη και την πίστη τους τόσο στις δικές του ικανότητες όσο και στης ομάδας. Μία ακόμη κίνηση που επιβεβαιώνει την συσπείρωση που υπάρχει εντός κι εκτός του συλλόγου τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ