EUROLEAGUE

"Καθυστερούν επίτηδες την απόφαση για Γιαννακόπουλο"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Εσκεμμένη καθυστέρηση στην ανακοίνωση της απόφασης για την έφεση από την EuroLeague βλέπουν στον Παναθηναϊκό Superfoods εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (2/3, 21:15).

Από την στιγμή που οι μέρες περνούν δίχως να υπάρχει επίσημη θέση από την EuroLeague για την απόφαση της έφεσης στην τιμωρία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου , ο εκνευρισμός στο "στρατόπεδο" του Παναθηναϊκού Superfoods μεγαλώνει. Με ένα μήνα να έχει περάσει από την στιγμή που η Διοργανώτρια Αρχή επέβαλε ποινή απαγόρευσης εισόδου για ένα χρόνο στον "ισχυρό άνδρα" του "τριφυλλιού", για να ακολουθήσει η έφεσή από μέρους του, οριστική εξέλιξη στο συγκεκριμένο ζήτημα δεν υπάρχει.

Η δυσαρέσκεια που εκφράστηκε σε πρώτο χρόνο πριν από μερικές ημέρες από τους "πράσινους" εντείνεται μέρα με τη μέρα, δεδομένου ότι ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (2/3, 21:15). Κι ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός πως στον Παναθηναϊκό Superfoods θεωρούν πως όλη αυτή η καθυστέρηση είναι εσκεμμένη προκειμένου ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να μην μπορέσει να δει από κοντά την σπουδαία αναμέτρηση, όπως ακριβώς έγινε με Μπασκόνια και Χίμκι. Σε αυτό το σκεπτικό άλλωστε, στηρίζουν και το γεγονός πως η EuroLeague δεν δέχθηκε να γίνει αναστολή της ποινής μέχρι να εκδοθεί η απόφαση της έφεσης.

Εξάλλου, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εμμένει στην αρχικά διατυπωμένη άποψή του πώς " σε περίπτωση μη δικαίωσής μου, αυτή η σεζόν θα είναι η τελευταία με εμένα και τον Παναθηναϊκό στην συγκεκριμένη διοργάνωση".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ