EUROLEAGUE

Κατέληξε στη δωδεκάδα του ντέρμπι ο Πασκουάλ

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Λίγη ώρα πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (2/3, 21:15), ο Τσάβι Πασκουάλ έχει πάρει τις αποφάσεις του για τη δωδεκάδα που θα παρατάξει.

Η πρωινή (χαλαρή) προπόνηση του Παναθηναϊκού Superfoods στο ΟΑΚΑ, έλυσε τους τελευταίους γρίφους για τη δωδεκάδα που θα παρατάξει το "τριφύλλι" απέναντι στον Ολυμπιακό (2/3, 21:15). Ο Τσάβι Πασκουάλ είδε τον Ματ Λοτζέσκι να συμμετέχει δίχως την παραμικρή ενόχληση, γεγονός που σηματοδότησε την επιστροφή του στην αποστολή των "πρασίνων".

Ο 33χρονος φόργουορντ προπονήθηκε κανονικά τις τελευταίες τρεις ημέρες, έδειξε ότι έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα στο πέλμα (από το παιχνίδι με την ΑΕΚ, πριν από δύο μήνες) κι έτσι έθεσε εαυτόν στη διάθεση του 45χρονου τεχνικού για τη μονομαχία με τους "ερυθρόλευκους". Στο πρώτο του παιχνίδι με την πράσινη φανέλα μετά από 47 ημέρες.

Η επιστροφή του στη δωδεκάδα του Παναθηναϊκού Superfoods σημαίνει πως... συμπληρώνεται η τριάδα στο "3" (μαζί με τους Θανάση Αντετοκούνμπο και Κέι Σι Ρίβερς), όπως επίσης ότι για πρώτη φορά φέτος εκτός θα μείνει ο Μάρκους Ντένμον.

Ο 28χρονος γκαρντ θα απουσιάσει, δεδομένου ότι υπάρχει συνωστισμός στην περιφερειακή γραμμή του "τριφυλλιού", από την στιγμή που προστέθηκε σε αυτή κι ο Μάικ Τζέιμς.

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά στη front line, δεδομένου ότι ο Κένι Γκάμπριελ άφησε πίσω το πρόβλημα στο γόνατο που τον κράτησε στα "πιτς" για μια εβδομάδα, θα επιστρέψει στη δωδεκάδα. Εκτός αυτής θα μείνουν τόσο ο Ντίνος Μήτογλου όσο και ο Ζακ Όγκαστ, ο οποίος έτσι κι αλλιώς δεν θα έχει από εδώ και στο εξής χώρο και χρόνο στην EuroLeague.

Έτσι λοιπόν, η δωδεκάδα του "τριφυλλιού" για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα έχει ως εξής:

PG: Νικ Καλάθης, Λούκας Λεκαβίτσιους

SG: Νίκος Παππάς, Μάικ Τζέιμς

SF: Κέι Σι Ρίβερς, Ματ Λοτζέσκι, Θανάσης Αντετοκούνμπο

PF: Κρις Σίνγκλετον, Κένι Γκάμπριελ

C: Τζέιμς Γκιστ, Ίαν Βουγιούκας, Έιντριαν Πέιν.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ