EUROLEAGUE

Κάταγμα στο δάκτυλο για τον Καλάθη

Κάταγμα στο δάκτυλο για τον Καλάθη
INTIME SPORTS

Ο Καλάθης υπέστη κάταγμα στο δάκτυλο κατά την διάρκεια της προπόνησης και του τοποθετήθηκε νάρθηκας, ενώ ο Γκιστ ακολούθησε μέρος του προγράμματος. Συνεχίστηκε η προετοιμασία ενόψει Ζαλγκίρις (13/11).

Με μια προπόνηση στο ΟΑΚΑ ξεκίνησε (10/11) το απόγευμα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την εντός έδρας αναμέτρηση της προσεχούς Παρασκευής (13/11, 21.45) απέναντι στη Ζαλιγκίρις Κάουνας, για την 5η αγωνιστική των ομίλων της Euroleague.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού που πήραν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στον αγώνα με τον Απόλλωνα Πατρών έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Κατά την διάρκεια της προπόνησης, ο Νικ Καλάθης τραυματίστηκε στο χέρι (δάκτυλο), ένιωσε έντονους πόνους και στο πράσινο στρατόπεδο τρόμαξαν με την κατάσταση του Έλληνα γκαρντ. Τελικά όμως, δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Συγκεκριμένα, ο Νικ Καλάθης υπέστη κάταγμα στον παράμεσο του δεξιού του χεριού, του τοποθετήθηκε νάρθηκας και με αυτόν θα αγωνίζεται για ένα χρονικό διάστημα. Η παρουσία του στο ματς κόντρα στην Ζαλγκίρις Κάουνας χαρακτηρίζεται δεδομένη. Ο Έλληνας γκαρντ θα παίξει φορώντας τον προστατευτικό νάρθηκα.

Αναφορικά με τον Τζέιμς Γκιστ (είχε υποστεί θλάση στον οπίσθιο μηριαίο), ακολούθησε το πρώτο μέρος του προγράμματος προπόνησης και η κατάστασή του θα εκτιμάται μέρα με τη μέρα.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ