EUROLEAGUE

Καλύτερος για τον Νοέμβριο ο Καλάθης!

Καλύτερος για τον Νοέμβριο ο Καλάθης!
EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει από νίκη σε νίκη, ο Νικ Καλάθης πραγματοποιεί σπουδαίες εμφανίσεις και κάπως έτσι, ο ηγέτης των "πράσινων" αναδείχθηκε MVP Νοεμβρίου στη EuroLeague.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση τις τελευταίες εβδομάδες. Εκτός από το 7/7 στη Stoiximan.gr Basket League, έρχεται από 5 σερί νίκες στη EuroLeague, με αποτέλεσμα να βρίσκεται πλέον στο 7-3. Ένας από τους βασικούς λόγους της πορείας των "πράσινων" είναι η απόδοση του Νικ Καλάθη.

Ο διεθνής γκαρντ είναι "on fire" και ειδικά τον τελευταίο μήνα έχει 14.6 πόντους κατά μέσο όρο και 9.5 τελικές πάσες ανά παιχνίδι. Είναι ο φυσικός ηγέτης του Παναθηναϊκού, κάνει τα πάντα στο παρκέ κι αναμενόμενα αναδείχθηκε MVP Νοεμβρίου στη EuroLeague.

Αυτή είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του Νικ Καλάθη που κερδίζει τη συγκεκριμένη διάκριση κι οι επιδόσεις του δικαιολογούν απόλυτα τη συγκεκριμένη εξέλιξη:

  • 2 Νοεμβρίου: Μπασκόνια - Παναθηναϊκός 85-84 (Καλάθης 14 πόντοι, 14 ασίστ)
  • 10 Νοεμβρίου: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 62-70 (Καλάθης 6 πόντοι, 2 ασίστ)
  • 14 Νοεμβρίου: Παναθηναϊκός - Χίμκι 93-65 (Καλάθης 11 πόντοι, 11 ασίστ)
  • 16 Νοεμβρίου: Εφές - Παναθηναϊκός 81-82 (Καλάθης 29 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 10 ασίστ)
  • 24 Νοεμβρίου: Παναθηναϊκός - Ρεάλ Μαδρίτης 82-80 (Καλάθης 12 πόντοι, 8 ασίστ)

Στα παραπάνω, προσθέστε και την επίδοση του στο 82-71 επί της Ουνικάχα, όπου μέτρησε 16 πόντους και 12 τελικές πάσες! Κοινώς, τέσσερα double double σε διάστημα 30 ημερών! Διάστημα στο οποίο έκανε ατομικό ρεκόρ καριέρας στη διοργάνωση σε πόντους και ασίστ, και παράλληλα μοίρασε περισσότερες τελικές πάσες από κάθε άλλο παίκτη στην ιστορία της EuroLeague σε εύρος 6 αναμετρήσεων...

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ