EUROLEAGUE

Καλάθης: "Πολύ άσχημα σε άμυνα και επίθεση"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ×ÉÌÊÉ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / KHIMKI - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ×ÉÌÊÉ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / KHIMKI - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νικ Καλάθης μίλησε στην κάμερα της NOVA για την ήττα του Παναθηναϊκού Superfoods από τη Χίμκι, δίχως να ψάξει για δικαιολογίες. Το σχόλιό του για τους Μάικ Τζέιμς και Έιντριαν Πέιν.

Ο Παναθηναϊκός Superfoods δεν τα κατάφερε απέναντι στη Χίμκι, με αποτέλεσμα να γνωρίσει βαριά εκτός έδρας ήττα . Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Νικ Καλάθης μίλησε στην κάμερα της NOVA για το αρνητικό αποτέλεσμα των "πρασίνων" εξηγώντας πως " δεν υπάρχουν δικαιολογίες, παίξαμε πολύ άσχημα τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε, να βρούμε ρυθμό και να απειλήσουμε τη Χίμκι".

Σε ερώτηση για το τι φταίει με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός Superfoods να έχει μεγάλη απόκλιση στην απόδοσή του στα εντός από τα εκτός έδρας παιχνίδι, απάντησε: " Πρέπει να βρούμε τι φταίει, είναι κάτι που ισχύει σαν γεγονός. Πρέπει όμως να βρούμε τη λύση γιατί θα χρειαστούν εκτός έδρας νίκες για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε".

Για να καταλήξει αναφερόμενος στους Μάικ Τζέιμς και Έιντριαν Πέιν, που έκαναν απόψε την παρθενική τους εμφάνιση με το "τριφύλλι" στη φετινή EuroLeague: " Θα χρειαστεί χρόνος να τους βάλουμε στη φιλοσοφία μας. Έπαιξαν καλά, σκληρά, πάλεψαν. Κι αυτοί περιμένουν να περάσουν περισσότερες μέρες μαζί μας στο παρκέ για να παρουσιαστούν ακόμη καλύτεροι".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ