EUROLEAGUE

Καλάθης και Χαραλαμπόπουλος επέστρεψαν στις προπονήσεις

Καλάθης και Χαραλαμπόπουλος επέστρεψαν στις προπονήσεις

Οι Νικ Καλάθης και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ξεπέρασαν την ίωση που τους ταλαιπώρησε και επέστρεψαν στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού. Εκτός μόνο ο Λούντζης. Ετοιμάζεται για ΣΕΦ ο Τζεντίλε.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε στο ΟΑΚΑ την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Παρασκευής (6/1, 21:00) κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Οι "πράσινοι" θέλουν την νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό, ύστερα από τις δύο τελευταίες ήττες τους στην φετινή σεζόν απέναντι στους "ερυθρόλευκους" και το παιχνίδι έχει ιδιαίτερη σημασία για όλη την ομάδα του Παναθηναϊκού, η οποία θέλει να αντιδράσει, αλλά και να απαντήσει εντός γηπέδου.

Ο Παναθηναϊκός είδε με ικανοποίησε να επιστρέφουν στις προπονήσεις της ομάδας τόσο ο Νικ Καλάθης, όσο και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. Αμφότεροι ξεπέρασαν την ίωση που τους ταλαιπώρησε. Εκτός έμεινε μόνο ο Μιχάλης Λούντζης, λόγω ίωσης.

Παράλληλα, ο Αλεσάντρο Τζεντίλε ετοιμάζεται για το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο με την ομάδα του Παναθηναϊκού. Ο Ιταλός φόργουορντ δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στο ματς στο Καζάν, αλλά στο ΣΕΦ θα βρεθεί στην "πράσινη" 12άδα για την αναμέτρηση.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ