EUROLEAGUE

Καλάθης για MVP

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ / PANATHINAIKOS - ANADOLU EFES / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ / PANATHINAIKOS - ANADOLU EFES / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νικ Καλάθης κάνει θραύση (και) στη φετινή EuroLeague και γι αυτό θεωρείται ως ένας δυνατός υποψήφιος για τον τίτλο του MVP της διοργάνωσης.

H EuroLeague ξεχώρισε εννέα παίκτες που εντυπωσιάζουν στο φετινή κανονική περίοδο και θα βρίσκονται ανάμεσα στους υποψήφιους για τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη. Ανάμεσά τους, υπάρχει και ο Νικ Καλάθης του Παναθηναϊκού Superfoods.

Ο 29χρονος γκαρντ σε 19 συμμετοχές μέχρι τώρα στην EuroLeague έχει μέσο όρο 14,5 πόντους, 3,6 ριμπάουντ, 8,5 ασίστ, 1,7 κλεψίματα και 2,2 λάθη και θα συναγωνιστεί σίγουρα για το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της διοργάνωσης τους Λούκα Ντόντσιτς (Ρεάλ Μαδρίτης), Νάντο Ντε Κολό (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Σέρχιο Ροντρίγκεθ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας) Τόκο Σενγκέλια (Μπασκόνια), Αλεξέι Σβεντ (Χίμκι), Γιαν Βέσελι (Φενέρμπαχτσε), Μπραντ Ουαναμέικερ (Φενέρμπαχτσε) και Παούλιους Γιανκούνας (Ζάλγκιρις).

Μπορεί φυσικά και με κάποιους άλλους, αφού στη λίστα δεν μπορεί να συμπεριληφθούν όλοι οι υπόψήφιοι, αλλά κάποιοι που ήδη έχουν ξεχωρίσει και θεωρούνται σίγουρα υποψήφιοι.

O Nικ Καλάθης, ο οποίος ήταν ο MVP της EuroLeague για τον μήνα Νοέμβριο, μέχρι στιγμής είναι ο πρώτος πασέρ της διοργάνωσης, ενώ έχει και την καλύτερη αναλογία ασίστ - λαθών (3,83 - 1).

Η EuroLeague μάλιστα δημοσίευσε κι ένα video για μερικούς από τους "Top", όπως τους χαρακτήρισε, υποψήφιους για το βραβείο του MVP...

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ